Latest News

Violeta pati bez Karla

Violeta pati  bez Karla

Otkada je Karlo napustio kuću „Velikog brata” njegova devojka Viki ne može da dođe sebi. Mlađana Makedonka je danima tužna, ponekada zaplače i neprestano kuka kako joj Karlo mnogo nedostaje. U jednom trenutku je pomenula da razmišlja o tome da napusti kuću…

- Nedostaje mi Karlo. Sve mi smeta. Baš ništa više nije zabavno.
Nije isto od kada nema Karla. Nema šale, zabave, radosti - žali se Viki, koja je po Karlovom izlasku otkrila da ga mnogo voli i da je, čim ga je ugledala, znala da je on pravi čovek za nju. Viki se nada da će je njena jača polovina čekati u realnom svetu, a on je po izlasku iz kuće potvrdio da je zaljubljen.
- Sa Violetom sam doživeo najspontaniji poljubac. Bio je toliko sladak. Sigurno se svrstava u top tri poljubaca u mom životu. I istina, zaljubljen sam. Voleo bih da ostanem u vezi sa Violetom
Čekaću je da izađe. I za mesec, dva… čekaću je - rekao je za „Blic” Karlo.
Viki očigledno iz dana u dan gubi strpljenje, pa nije isključeno da Karlo neće morati dugo da čeka s obzirom na to da je izrazila želju da napusti kuću. Viki smatra da od kada nema Karla ona nema šta da traži u kući, a zbog njega se čak posvađala sa Manuelom koga krivi za Karlov izlazak. I dok drugi ukućani pokušavaju da je odgovore od odluke da napusti kuću, njena sestra bliznakinja Kristina kaže da Viki ne bi trebalo da izađe iz „Velikog brata”.
- Možda želi da napusti kuću zbog Karla, ali mislim da postoji još razloga. Osim što joj nedostaje Karlo, ona nema sa kim da priča. Svi su nekako smireni, dosadni. Nju to guši. Ona traži zabavu, temperamentna je osoba i treba joj takvo društvo. Od kada su izašli Karlo i Milan, ona jedino može da nađe zajednički jezik sa Jovanom. Ne znam da li će da izađe, ne verujem. To je samo trenutna kriza. Ne znam šta da kažem. Možda joj i pukne film, nikada se ne zna - kaže Kiki i potvrđuje da se Viki sada sigurno loše oseća zbog gubitka Karla.
- Teško joj je zbog Karla. Nije me iznenadilo to što je plakala. Ona je emotivna i zaljubljive prirode. Volela da bude sa njim, jedva čeka da ga ponovo vidi. Ne znam kako će se dalje odvijati situacija između njih, ali Karlo joj je ušao pod kožu i istina je da se zaljubila. Mislim da ga voli - kaže Kiki kojoj se takođe sviđa Karlo.
- Karlo mi se dopada, baš je za moju sestru.
Kiki će, inače, uskoro doći u Beograd i kaže da će prvom prilikom potražiti Karla jer ima želju da ga upozna…
A, kad mačke nema, miševi kolo vode, pa tako su se i muškarci iz kuće pomalo približili Viki. Prvo je Manuel hteo da spava sa njom u krevetu, a potom je i Vladimir pokušao da se zbliži. Međutim, Violetina sestra kaže da ona sigurno neće biti ni sa kim.
- Pratim dešavanja i videla sam da ju je startovao Manuel, ali on nema šanse kod nje. Mislim da ništa neće biti između Viki i bilo kog muškarca od ovih koji su ostali u kući - kaže Kiki.

Nominacije
Nikola i Seksi Sandra su nominovani ove nedelje. Nikola je imao šest, a Sandra četiri nominacije. Manuel i Radašin su se izvukli za dlaku - imali su po tri nominacije, dok su svi ostali dobili po jednu.
Jovana: Sandra i Radiša
Radiša: Nikola i Sandra
Sandra: Vladimir i Jovana
Idiana: Radiša i Nikola
Violeta: Manuel i Indiana
Tatjana: Nikola i Danica
Manuel: Nikola i Violeta
Admir: Manuel i Sandra
Vladimir: Nikola i Sandra
Danica: Nikola i Tatjana
Nikola: Manuel i Radiša

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.