Latest News

ALEKSANDAR KRAJIŠNIK POBEDNIK?!


Javna tajna: devetnaestogodišnji Aleksandar Krajišnik pobedio je u drugom ciklusu ekstremnog rijalitija „Survajver“!
Ova informacija poslednjih nedelju dana kruži među ostalim učesnicima, koji su jedni drugima ispričali za koga su glasali na takozvanom velikom veću, kad se odlučivalo o tome ko će osvojiti nagradu od 100.000 evra.
- Mali Aca je gotovo sigurno pobedio, jer je na Velikom veću od osam finalista većina glasala za njega - kaže naš izvor blizak jednom od učesnika „Survajvera“ i dodaje:
- On je svojim zalaganjem i životnom pričom stekao simpatije većine finalista, koji su njegovo ime stavili u zapečaćene koverte. Postoji teoretska mogućnost da dvoje finalista ima isti broj glasova, i u tom slučaju publika ima ključnu ulogu u presudi, ali do toga po svoj prilici neće doći, jer je Aleksandar osvojio podršku takmičara dovoljnu da mu obezbedi trijumf - završava naš izvor.
Najmlađi među 22 putnika na daleke Filipine ima 19 godina, rođen je u Zadru odakle je zbog ratnih zbivanja morao da se preseli u Bijeljinu, a kasnije i u selo Majur nadomak Šapca, gde i danas živi. Da je Aleksandar pravi avanturista, govori i podatak kako je skakao u vodu sa 14 metara visine, kao i da je sa 16 godina biciklom stigao iz Majura u Beograd, prešavši 153 kilometara.
On je dobio nagradu od 100.000 evra, ali ne i automobil kao prošlogodišnji pobednik, jer je ove godine odlučeno da novi model „nisana“ dobije favorit publike. Kad smo pozvali Krajišnika i pitali ga da li je pobedio u „Survajveru“, on nam je zbunjeno odgovorio:
- Pa, nisam pobedio, nisam da ja znam - neuverljivo je izustio Aleksandar, dok je sa druge strane pi-ar televizije Foks Slađana Paunović pokušala da nam objasni kako se još uvek „ništa ne zna“:
- Nagađanja su krenula, ali mogu da kažem da produkcija sprema velika iznenađenja i da će neizvesnost trajati do samog kraja rijalitija.
Da li će se nagađanja ispostaviti tačnim, baš kao prošle godine, kad su mediji nekoliko meseci ranije obelodanili da je pobedio Nemanja Pavlov, videćemo u finalnoj emisiji zakazanoj za kraj februara sledeće godine.                                            

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.