Latest News

Milena na Ostrvu duhova

Milena na Ostrvu duhova

Milena Vitanović, jedna od najmlađih takmičarki ekstremnog rijaliti šoua “Survivor”, izglasana je za najslabiju kariku plemena “Ga’dang” na prošlom Plemenskom savetu. Nakon što je napustila pleme, Milena se sa zebnjom zaputila na Ostrvo duhova, gde će u duelu sa Anom Mitrić potražiti svoju šansu za povratak u igru.

Milenino izbacivanje bilo je gotova stvar, te su joj pre Plemenskog saveta neki od takmičara nagovestili da će glasati upravo za nju, što im ona nije zamerila, svesna da je brojčano nadjačana. Plemenskom savetu prethodio je još jedan težak dan u plemenu “Ga’dang”, jer su se takmičari posvađali oko hrane. Muškarci iz “Ga’danga” svu krivicu prebacuju na devojke, jer smatraju da su sebične jer jedu podjednako kao i muškarci, iako svi znaju da muškarcima “snaga na usta ulazi”. Nervozni i gladni zaputili su se na borbu za lični imunitet.
U zanimljivom gađanju mete, najviše poena osvaja Pece čime obezbeđuje sebi sigurnu poziciju na Plemenskom savetu. Međutim, njegovi saplemenici su se razočarali u svog vođu, a najviše im smetaju njegove pridike i kritike.
Nakon što je pobedila Gordanu, Ana Mitrić samuje na Ostrvu duhova i pokušava da se izbori sa paucima i miševima. Iznenada joj stiže pismo od njenog dečka sa njihovim zajedničkim fotografijama, zbog čega se Ana raznežila i rasplakala.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.