Latest News

Seks na „Farmi" i u kući VB


Učesnici „Farme" i „Velikog brata" ove godine su priuštili gledaocima ono što su oni godinama očekivali u rijaliti-šou programima, a to su seks i tuče
Viki, Karlo, VB
Ono što su gledaoci očekivali od kada se rijaliti-programi emituju u Srbiji, ove godine su im to učesnici i pružili. Što istinskog, što u pokušaju, seksa ima na sve strane. U „Velikom bratu" skoro da je postao svakodnevica, dok se i među VIP farmerima naslućuje da ga je bilo. S druge strane, u oba šoua nas svakodnevno zabavljaju svađama i raspravama, koje nekada skoro prerastu i u fizički obračun.
Tako je učesnica „Farme" Sandra Obradović priznala da je imala seks sa Igorom Lazićem! Iako je prethodna dva dana provela u suzama zbog spekulacija ostalih da se između nje i đetića nešto dogodilo, atraktivna misica se na opšte iznenađenje poverila Marku Đurovskom!
Nikola Hadži Nikolić, Farma
Nikola tvrdi da je bilo seksa na „Farmi"
Po izlasku sa imanja frontmen grupe „357" u jednom intervjuu je tvrdio da se svašta dešava kad kamere ne snimaju:
- Ono što me je oteralo sa „Farme" bilo je to što više nisam mogao da gledam šta se radi, a pred kamerama su svi fini i naivni. Kada sam izašao, ljudi su me pitali da li će biti seksa na farmi, a ja znam da ga je bilo, bar dok sam ja bio tamo. U onom buretu nisam želeo da se kupam jer je bilo puno sperme. Svačega sam se nagledao i čudi me da neko može tamo da ostane i gleda sve to - rekao je Nikola.
Ima seksa, nema seksa
Njih dvoje su se zatvorili u kupatilo, u kome nema kamera, ali zahvaljujući bubicama gledaoci su bili u prilici da čuju sledeći dijalog:
- Kresnula sam se sa Igorom! - rekla je Sandra Marku, na šta joj je ovaj kroz smeh odgovorio:
- Pa, neka si. Mogla si i sa mnom, i ja sam dobar dečko.
Ostaje pitanje zašto je onda plakala braneći svoje poštenje i šta će na sve reći Sandrin otac Siniša, koji je oštro demantovao da je njegova ćerka bilo šta imala sa Lazićem i naveo kako ona nikada tako nešto ne bi uradila u rijaliti-programu, najavivši tužbe protiv onih koji to tvrde.
U isto vreme, u kući „Velikog brata" kamere su snimile starletu Jovanu bez gaća dok je ležala u krevetu sa Đorđem. Starleta iz Kraljeva je konačno uspela da navede na „greh" momka iz Banjaluke. Oni su spavali u istom krevetu, a kamere su pred zoru, kada je Jovana strgla jorgan sa sebe, zabeležile trenutak gde se jasno vidi da je plavokosa Kraljevčanka ostala bez gaćica. Šta se sve u toku noći dešavalo ispod jorgana, ostaje samo da se nagađa. Par je očigledno ovo dugo planirao, a za vođenje ljubavi izabrao je trenutak kada su ostali ukućani spavali dubokim snom. Jovana je nedavno priznala Đorđu da je zaljubljena u njega, a jednom prilikom je rekla Violeti da bi volela da ima seks sa njim. Iako se momak iz Banjaluke nijednog trenutka nije izjasnio o tome šta oseća prema Jovani, njih dvoje su gotovo svaku priliku koristili za razmenjivanje nežnosti. Uz to, priča se da je Đorđa ostavila devojka zbog flerta s Kraljevčankom.
Jovana, Veliki brat
Nešto slično dogodilo se i pre dve nedelje, kada su se Karlo Zagorac i sad već bivša ukućanka Violeta Raleva zadovoljavali ispod jorgana. Golupčići su pre toga čitavog dana pričali o tome kako bi hteli da vode ljubav pa su, između ostalog, želeli da to urade u ispovedaonici. Međutim, kasnije su odustali od te ideje, pošto su za razmenu nežnosti ipak odabrali krevet. Karlo je Violeti priredio pravu erotsku masažu, koja je trajala više od pola sata. Nešto kasnije, oboje su se zavukli ispod pokrivača i počeli da dodiruju jedno drugo. Crnokosa Makedonka bila je u pravom transu, dok su sobom odzvanjali uzdasi užitka. Bez obzira na to što je jorgan sakrivao „radnju", po njihovom položaju i uzdasima moglo se videti da jedno drugo zadovoljavaju.
Više mržnje od ljubavi
U poluvremenu između ova dva seksualna čina život u kući je zabiberio najstariji učesnik Radiša Miljkovića, zbog koga je „Veliki brat" završio pred RRA. Naime, snimak na kome se jasno vidi kako Radašin onaniše u toaletu emitovan je u neprikladnim terminima (od osam uveče i ujutru u u okviru Jutarnjeg programa B92), te zbog toga u RRA veruju da ima osnova za pokretanje postupka.
Pre ovog ispada, Radiša je više puta izjavio kako mnogo voli žene i da ne može dugo da izdrži bez seksa. S obzirom na to da u kući na Košutnjaku trenutno nema kandidatkinje koja bi želela da zadovolji njegove seksualne apetite, poljoprivrednik iz okoline Aleksinca rešio je da uzme „stvar u svoje ruke" i da suzbije napetost starom muškom disciplinom - onanisanjem. Narednog jutra Radiša se pohvalio nekolicini muških ukućana da je „obavio posao", pa je čitavo pre podne bio predmet zezanja. Međutim, njemu to nije mnogo smetalo pošto je u svom stilu prokomentarisao kako „ženske neće da se daju" pa mora sam da se snalazi.
Sale, Pile, Farma
Drži me da ga ne ubijem... Sale Jovanović i Pile iscenirali veliku tuču koju je „jedva" sprečio Nigor
Ljubakanja u kući na Košutnjaku bilo je u raznoraznim kombinacijama, pa su se tako poljubili Tanja i Enis (kasnije su razmenjivali nežnosti ispod pokrivača), a jedna od žurki je ostala upamćena po tome što se nije znalo ko koga i ko s kim. Tako su Jovana i Nikola imali kratku romansu. Manuel i Sandra su se „našli", ali isto tako Sandra se „našla" i sa Admirom. Zvezda te žurke bio je do nekog momenta Manuel, koji je razmenjivao nežnosti sa  Sandrom. Potom je, iako se nikada ne odvaja od Arse, đuskao sa Danicom, a onda je „na red" došla i Jovana. Zavodljivi ples ukućanki, pogotovo Jovane i Sandre, nije ostavio ravnodušnim ni blizance. Pre toga, Jovana je iz drugog puta uspela da poljubi Manuela.
Radašinovo onanisanje umalo prekinulo šou
Stigao do RRA... Radašinovo onanisanje umalo prekinulo šou
Za razliku od „Velikog brata", stvari na „Farmi „su išle u drugom smeru. Dominantne su uglavnom svađe, a ljubavne kombinacije završavale su se samo na verbalnim pokušajima. Osim već pomenutog Sandrinog priznanja da je spavala sa Nigorom, na seoskom imanju, bar za sada, nije bilo seksa. U udvaračke poduhvate prvi se bacio Topalko, kome je prve nedelje bila meta Slavica Tripunović Dajana. Potom je njegovu naklonost dobila Marina Perzić, da bi se ponajviše zadržao na misici Sandri, koju mu je preoteo Marko Đurovski. Ali eto, ako je verovati Sandri na reč, bod kod misice postigao je samo Nigor. Ljut na Sandru, Topalko je se sada preorijentisao na tek pridošlu farmerku, aktuelnu misicu Vojvodine Marijanu Grgić. Nesrećno zaljubljen bio je i Đani Ćurčić, koga je očarala Ana Nikolić. Nakon njenog ekspresnog odlaska, Đani je čak i prestao da jede od tuge, ali je ubrzo bacio oko na Olju Crnogorac. Kada je i ona napustila imanje, Đani se nakratko okušao u muvanju misice Sandre, a onda je odlučio da se samoinicijativno pozdravi sa kolegama farmerima i u bade-mantilu napusti imanje. Pritisak nije izdržao ni Nikola Hadži Nikolić, pa je posle više sukoba sa farmerima samovoljno napustio šou.
Ipak, na „Farmi" je daleko više mržnje nego ljubavi. Navikli smo na svakodnevne svađe, uglavnom među ženskim delom, u kome je večno pitanje ko radi više, a ko manje. Kada su akteri muškarci, onda je već sve na ivici tuče. Prvi veći eksces dogodio se između inače vrlo staloženog Nigora i Nikole. Potom su se po imanju jurili Saša Jovanović i Pile, uplićući i porodicu u ovaj obračun, a nekoliko nedelja kasnije Sale je gađao Maju sveskom jer je pevala preglasno! Uz to, pretio je da će joj testerom iseći sve štikle, zbog čega je automatski nominovan za izbacivanje.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.