Latest News

Cena lepote


Dženifer Aniston za frizuru daje 40.000 dolara, Madona nedeljno izdvaja 5.000 dolara za tretmane lica kiseonikom, dok samo jedna perika Bijonse Nouls košta neverovatnih 1.000 dolara


Eva Longorija
Blago treneru

Eva Longorija ličnog trenera  plaća 100 dolara po satu, a vežba svaki dan po 
nekoliko sati


Za dobar izgled poznatih dama zaslužne su vojske stilista i ogromne svote novca. Za mladolik izgled one su spremne da izdvoje i nekoliko hiljada dolara. Najviše troši Demi Mur, a za njom ne zaostaju ni Dženifer Aniston, Bijonse Nouls, Madona i Dženifer Lopez.
Štedljivice

Međutim, ne troše sve holivudske zvezde ogromne svote novca na svoj izgled. Odri Tatu jedna je od najrazumnijih zvezda, koja kaže da zdrav izgled kože duguje nepušenju i izbegavanju agresivnih tretmana, pa se jednom u pola godine počasti SPA tretmanom u vrednosti od 100 dolara. I Dita fon Tiz sama farba izrastak farbom koju kupuje u apoteci. Ona redovno na „Tviteru" objavljuje koje proizvode je kupila i gde.

Dženifer Aniston, čija je operacija nosa 2007. godine koštala oko 7.000 dolara, redovno posećuje frizera Krisa Mekmilana koji je stvorio čuvenu „Rejčel" frizuru. Njena frizura na premijeri filma „Marley&Me" navodno je koštala oko 40.000 dolara! Preplanuli ten postiže u solarijumima u vrednosti od 34.000 dolara, koje drži kod kuće.
„Očajna domaćica" Eva Longorija ličnog trenera Patrika Mekmarfija plaća 100 dolara po satu, a vežba svaki dan po nekoliko sati. Hilari Daf nedeljno provodi pet sati u salonu Kena Pavesa gde farba izrastak, stavlja ekstenzije i koristi usluge vizažista. Najniža cena za skraćivanje krajeva u salonu je 125 dolara.
Kameron Dijaz svoje pramenove plaća u proseku 400 dolara u salonu „Byron&Tracey", koji je jedan od omiljenijih frizerskih salona ekipe s A liste.
Bijons
Bijonse Nouls
1.000 $ za periku
S druge strane, Bijonse ima veliku kolekciju perika i dodataka od prirodne kose, čija se pojedinačna cena kreće oko 1.000 dolara.

Demi Mur
Demi Mur
500.000 $ za estetske operacije

Demi Mur je jedna od glumica koje velike svote novca izdvajaju za lepotu. Ona je 2007. godine navodno potrošila više od 500.000 dolara na liposukciju, zatezanje kolena, kao i podizanje grudi. Dženifer Lopez ide na manikir koja košta 100 dolara po noktu! Veliki je fan i maske za lice od placente, koja navodno sadrži prirodni kolagen.

Dženifer Lopez
Dženifer Lopez
1.000 $ za manikir

Pop pevačica Madona nedeljno odlazi na tretmane lica kiseonikom, a kod kuće ima uređaje za sprovođenje tretmana. Cena svakog je 5.000 dolara. Za mladolik izgled ona koristi i injekcije botoksa koje kod poznatog hirurga Frederika Brandta, kojeg redovno posećuje, koštaju u proseku 200 dolara.



Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.