Latest News

Najskuplja estradna kola


Folk zvezda Dragana Mirković ima ubedljivo najvredniji vozni park, a za njom slede Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Mile Kitić, Seka Aleksić i Ana Nikolić
Luksuzni automobili pravi su statusni simbol svuda u svetu, pa nije čudo što i srpske javne ličnosti ulažu dosta novca u vozni park. Najskuplje, uglavnom unikatne automobile ima Dragana Mirković, a za njom slede njene koleginice Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Seka Aleksić i Ana Nikolić. Među ljubiteljima skupih četvorotočkaša je i Mile Kitić.         
Dragana Mirković - 3.000.000 evra
 Gaga je najveći ljubitelj unikatnih četvorotočkaša od svih estradnih zvezda. Ona u svom voznom parku ima sajamske modele „ferarija", „lambordžinija", kao i ručno rađenog „rols rojsa", poznatijeg kao „fantom". Mirkovićeva i njen suprug Toni Bijelić imaju i „bentlija". Ukupna vrednost ovih automobila procenjuje se na tri miliona evra.
Svetlana Ražnatović - 250.000 evra
Ceca je ljubitelj džipova jer oni pružaju najveću udobnost i sigurnost. Ova folk zvezda poseduje blindirani „Fordov" džip i „rendž rover", kao i novu verziju „audija A6". Ražnatovićeva ima šofera, pa su retke situacije u kojima je na mestu vozača.
Seka Aleksić - 130.000 evra
Ova folk zvezda se tokom leta uglavnom vozi u svom srebrom „mercedesu slk 350" kabrio dvosedu, čija je vrednost 60.000 evra, dok u zimskom periodu i za važne društvene događaje koristi limuzinu „krajsler 300c", koja se procenjuje na 70.000 evra.
Mile Kitić - 160.000 evra
Folk pevač i njegova supruga Marta Savić u svom voznom parku imaju luksuzni „BMW džip X6", čija je vrednost oko 80.000 evra. Pored ovog četvorotočkaša, poseduju i „mercedes kabriolet SLK" i „KIA sportage". Mile i Marta planiraju da kupe i „hamera H3".
Ana Nikolić - 60.000 evra
Pevačica je odnedavno vlasnica luksuznog džipa „audi Q7", koji je za 31. rođendan dobila od dečka Dalibora Matića. Auto je urađen po specijalnoj narudžbini i procenjen je na oko 60.000 evra.
Lepa Brena - 350.000 evra
Folk diva i njen suprug, predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Boba Živojinović, vlasnici su vrednih automobila. Brena najčešće vozi skupocenog „jaguara", a pored njega poseduje i dva džipa - „Mercedesov" i „Fordov".F

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.