Latest News

Povratak otpisanog!


Publika će svojim glasovima na „Farmu" sutra vratiti jednog od osam izbačenih takmičara, najveću šansu za povratak ima Big Mama
Big Mama
Ponovo na „Farmi"?... Big Mama
Jedan od osam izbačenih farmera sutra će se vratiti u rijaliti-šou! Od ponoći gledaoci glasaju za farmera koga žele da vrate na „Farmu" i samo onaj ko bude imao najveći broj glasova dobiće priliku da se vrati u trku za nagradu vrednu 100.000 evra.
Kako saznaje Press, pravo na povratak nisu dobili Ana Nikolić, Nikola Hadži Nikolić i Saša Đani Ćurčić, jer su diskvalifikovani iz takmičenja nakon što su prešli granicu Pinkovog seoskog imanja.
- Posle četiri dana pauze, koju su napravili zbog dana žalosti, organizatori su odlučili da ponovo uzdrmaju strasti na „Farmi". Pošto ove nedelje nisu izabrane sluge, a Cakanin mandat gazdarice produžen je za još nedelju dana, organizatori su odlučili da sutra ne izbace nijednog ukućanina, već da u igru vrate jednog „otpisanog" - kaže izvor Pressa blizak produkciji.
U prva dva meseca „Farmu" je napustilo 11 takmičara, ali su pravo na još jednu šansu dobili njih osam: Tijana Dapčević, Tanja Đurović, Zoran Radojković Pile, Ceca Tanasić, Olja Crnogorac, Dajana Tripunović, Toma „Panter" i Boško Ničić.
- Najveću šansu za povratak ima Big Mama! Osim što je poslednja izbačena sa „Farme", ona je tokom prvih mesec dana takmičenja bila među top tri takmičara sa najvećim brojem glasova - zaključuje sagovornik.
Farmeri će sutra odlučiti da li će misici Marijani Grgić dozvoliti da ostane na „Farmi".
Marina Perazić
Marina ostavlja nered u WC-u?
Posle kratkog zatišja, farmeri su nastavili da se svađaju. Dok su igrali stoni tenis, Maja je poručila Marku da ne sme da je provocira jer ona „nije glupa kao Sandra". Đurovski je prekinuo igru i zahtevao da mu Maja objasni zašto vređa Sandru. U tom trenutku pojavila se manekenka i napala Nišlijku zbog toga što u njenoj haljini igra stoni tenis. Kasnije je Marina vikala na Marijanu jer joj nije pomogla u pranju suđa i zato što joj je misica poručila da treba manje da jede. Cakana je branila Marijanu:
- Treba da te bude sramota, jer zaista jedeš najviše od svih u kući - rekla je Cakana, i Perazićevoj zabranila da ulazi u špajz.
Pošto su Viktorija i Marijana oribale ženski toalet, ostale farmerke su zaključile da Marina ostavlja nered za sobom, ali ih je sramota da je direktno optuže.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.