Latest News

Jednostavno & seksi


Dragana Ognjenović, Bata Spasojević, kao i brendovi „Bugati", „Riplej" i „Mis siksti" održali revije u „Ekspo centru"
Riplej
Pretposlednje večeri 26. beogradske nedelje mode održano je mnoštvo revija poznatih dizajnera i modnih brendova. Sve revije održane su u beogradskom „Ekspo XXI" centru, a prisustvovale su im i brojne javne ličnosti.
Tatjana Tadić na reviji Dragane Ognjenović
Podrška... Tatjana Tadić na reviji Dragane Ognjenović
Dragana Ognjenović tradicionalno je na Fešn viku predstavila novine iz osnovne kolekcije „Softver". Novost je da je Dragana kreirala i muške modele, a precizni krojevi i materijali vrhunskog kvaliteta i dalje su glavna odlika njenih kreacija. Na reviji Dragane Ognjenović predstavljen je novi prenosivi računar „Hjuit pakarda" „HP pavilion Dv6 entertejnment PC", prvi takav računar namenjen kućnim korisnicima koji dolazi u Srbiju, a kupci ovog računara dobiće na poklon torbu koju je, specijalno za njega, dizajnirala Dragana Ognjenović. Draganinoj reviji između ostalih prisustvovali su Tanja Tadić, Duška Jovanić i Irena Mišović.
Bugati
Domaći brend donjeg veša „Bugati" predstavio je muško-žensku kolekciju „Nju Bi" za jesen/zimu, kao i posebnu liniji pod nazivom „Bi fešn" namenjenu damama. Atraktivan dizajn, zanimljivi dezeni i prijatni materijali odlika su „Bugatijevog" veša. „Bugatijevoj" reviji prisustvovali su Aca Seltik, Gru sa suprugom Danicom, Aleksandra Jeftanović u društvu Ane Stanić, Marko Kon sa devojkom Ivanom Knežević, Nikola Lazetić, kao i Ivana Kukrić koja je zaštitno lice „Bugatija".
„Mis siksti"
Pretposlednje večeri predstavili su se i brendovi „Riplej" i „Mis siksti", za koje su stajling radili studenti Fakulteta primenjenih umetnosti, uz superviziju Boška Jakovljevića. Kolekcija „Ripleja" predstavlja spoj savremenog i starog, pohabanog vintaž stila. Kolekcija „Mis sikstija" zaranja u osamdesete godine, naslanja se odlučan i prepoznatljiv motociklistički, ali i šik stil.
Na ovoj reviji u publici je bila i Svetlana Ražnatović, dok je njen dečko maneken Vladimir Cvetković nosio modele. Pored Cece u prvom redu su bili i Olivera Kovačević, Tijana Dapčević, Darko Kostić, Zvonko Marković, Milan Stanković...
Dragana Ognjenović
Svoje kreacije predstavili su i diplomci Fakulteta primenjenih umetnosti, a poslednja revija bila je rezervisana za modele Bate Spasojevića. On je predstavio muško/žensku kolekciju za tekuću sezonu jesen/zima, pod nazivom „Blek end blok pari".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.