Latest News

Duet Maje i Topalka!


Na proslavi Cakaninog rođendana farmeri dogovorili snimanje zajedničke pesme. Njihov bivši cimer Toma Panters poručuje da su Cigani koji žive ispod Plavog mosta čistiji od takmičara rijaliti-šoua
Maja Nikolić i Milan Topalović Topalko odlučili su da snime duet čim napuste „Farmu"! Nišlijku i „zvezdu Granda" zbližilo je to što u seriji koju snimaju na Pinkovom seoskom imanju tumače uloge ljubavnika. Oni su se juče, na proslavi Cakaninog rođendana, dogovorili da po izlasku snime zajedničku pesmu.
Posle ogovaranja cimera, Maja je iskoristila priliku da javno pohvali kolegu.
- Topalko je dobar, zaslužio je sve što ima - rekla je Nišlijka, i dodala da veruje da će duet postati hit.
Iako se trude da na „Farmi" ostave utisak vrednih ljudi, Toma Jovanović, lider grupe „Blek panters", koji je nedavno izbačen iz šoua, odlučio je da kaže istinu o bivšim cimerima. On tvrdi da je Maja veoma lenja.
- Maja je slatka, ali je lenja i namazana, maltretirala nas je kuknjavom za decom i kućom, uvek je to radila gledajući u neku od kamera. Roker Nikola terao nas je da se tri puta dnevno molimo bogu i nije hteo ništa da radi. Viktoriju sam poštovao kao pevačicu, ali pregazilo ju je vreme. Na farmu je donela neke travke i počela da ih trpa u svako jelo. Jedne noći umalo nisam crkao kada sam pojeo pasulj u koji je natrpala te svoje biljke. Iznenadila me je aljkavost žena, retko su se kupale, miris parfema i vlažnih maramica kojima su se brisale postao je u jednom trenutku nepodnošljiv. Pod u kući su rešile da oribaju tek posle 40 dana, kada sam dreknuo i rekao da su moji Cigani u kartonskom naselju ispod Plavog mosta čistiji. Umesto seoskog imanja. farma je postala sanatorijum za lečenje kompleksa najgore vrste - rekao je Toma.     

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.