Latest News

Manuel umalo prebio Karla


Nova svađa u kući „Velikog brata”. Manuel je nasrnuo na Karla i sekunde su ga delile od toga da prebije beogradskog frizera, a u svađu se umešao Vladimir koji ih je razdvojio i sprečio sukob.


Sve je počelo zbog ovonedeljnog zadatka tokom koga ukućani moraju da ožive komad „Romeo i Julija”. Do prepirke je došlo zbog podele uloga, zato što Karlo i Manuel nisu mogli da se dogovore ko će biti narator:
- Ti znaš da sam glup, ne mogu ja da naučim toliko teksta - rekao je ironično Manuel, na šta ga je Karlo nazvao iskompleksiranom „budaletinom”. Manuel je potom nasrnuo…
- Kome ti budaletino, polomiću te! - vikao je Manuel, nasrćući na Karla. Uvrede su pljuštale na sve strane, a u svađu se potom umešao Vladimir koji ih je jedva razdvojio.
Manuel je potom pozvan u ispovedaonicu gde je nastavio da psuje Karla, vređajući ga, između ostalog, i na seksualnoj osnovi!? Iako su se strasti stišale, Manuel nikako nije mogao da se smiri. Nekoliko sati posle svađe Manuel je nepomično sedeo u dvorištu ispod improvizovanog kišobrana. Dragica je pokušala da ga smiri, potom je došao Vladimir koji je dobro izvređao Karla, a na kraju i Jovana kojoj je Manuel objasnio:
- Ima da ga polomim ko čačkalicu! Neka nam organizuju meč, samo neka mi se obrati, dobiće svoje. Ne šamar, nego nešto više! Kada izađemo napolje, polomiću ga! - pretio je Manuel.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.