Latest News

Srbi obožavaju voajerizam


kaže da je življenje tuđih života utkano u tradiciju našeg naroda. Ognjen najavljuje novi serijal „Amidži šoua" i otkriva da bi u sledećoj „Farmi", koja će početi sa emitovanjem već na proleće, voleo da vidi mnoge glumce, političare, sportiste, pevače i TV lica.

- Izazov je provesti jedan period života na onakvom mestu. Nimalo nije lako, a svi smo mi navikli na udobnost i moderan život. Voleo bih da vidim mnoge ličnosti iz javnog života, a među njima su Isidora Bjelica, Ivan Tasovac, Vendi, Božidar Đelić, Keba, Aleksandra Radović i Dragana del Monako.
„Farma" definitivno obara sve rekorde gledanosti. Kako to objašnjavate?
- To je pre svega hit format svuda u svetu. „Farma" izgleda odlično, zadaci i poslovi koje takmičari obavljaju su interesantni. E sad, voajerizam i življenje tuđih života su sasvim utkani u tradiciju našeg naroda, što dodatno pojačava interesovanje za ovakav šou-program. O svađama, uvredama, klanovima, taktikama i raznim drugim detaljima svakodnevno priča cela Srbija, pa i Balkan.
Da li mislite da je napravljen pravi izbor takmičara za prvu sezonu?
- Naravno. To je preduslov za popularnost ovakvog projekta. Mislim da je „kasting" odrađen bez greške. Da vam je neko pre početka emitovanja dao samo papir sa imenima učesnika, verovatno biste bili skeptični. A sada vidite da je ozbiljno i dobro odrađen posao!
Da li biste vi pristali da uđete u šou kao takmičar?
- Teško, ja sam operisan od seoskih poslova. Niti znam u polju, niti znam u kuhinji. Sve se, naravno, može naučiti, ali osnova mi je jako loša. Možda bih se i navikao na neke stvari, ali na poljski toalet nikako. Mislim da ne može baš svako da učestvuje u takvom programu.
Da li vam je naporno da svakodnevno putujete za Barajevo?
- Nije lako dnevno preći 80 kilometara, ali to je deo zadatka i navikao sam se na to. Šta da kažu đaci pešaci koji prevaljuju kilometre bez ikakvog prevoza svaki dan i ne mrzi ih da uče, da se smeju i doprinose našem društvu.
Da li ste zadovoljni saradnjom sa koleginicom Aleksandrom Jeftanović?
- Aleksandra i ja se znamo dugo i lako se dogovaramo oko svih stvari. Ovo je prvi put da direktno sarađujemo na nekom projektu i drago mi je da smo napravili ovakav rezultat.
Kada gledaoci mogu očekivati novi ciklus „Amidži šoua"?
- Čim se završi „Farma", počinje „Amidži šou". Trajaće do proleća, kada će početi nova „Farma". Spremili smo nove stvari i nadam se da će se publici svideti. Dugo se nismo družili i mislim da smo se poželeli jedni drugih. Emitovaćemo 15-ak epizoda i potrudiću se da svaka bude posebna!
Kako ste reagovali na vest da je vaš bivši saradnik Oskar Savić pripremio pozorišni kabare koji će premijerno biti izveden 23. decembra u Domu sindikata?
- Ne znam kako je uopšte uspeo da dođe do te sale. I ne mogu da zamislim ko će učestvovati u tako nečemu. Mislim da on i ne zna šta znači reč kabare. Ja sigurno neću otići na premijeru jer ne znam šta bih mogao tamo zanimljivo da vidim. Uz to očekujem i neki skandal.
Uvek ste obučeni u interesantne odevne kombinacije? Ko je zadužen za tako neobičan stajling?
- Za moje oblačenje zadužena je moja drugarica, priznata i neponovljiva stilistkinja Ivana Rabrenović. Ono što mi je posebno drago jeste da sam promoter svetski priznatog brenda „Ed Hardi", čije modele nosim. Prava modna iznenađenja spremam za „Amidži šou"!

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.