Latest News

Farma: Načisto poludeli


Marko Đurovski usred sastanka skinuo trenerku da bi takmičarima dokazao da je obdaren, Cakana upozorila Bebi Dol da ne kombinuje alkohol i lekove
Marko Đurovski
„Farmu" su juče potresla dva skandala - iznerviran prozivkama na račun svoje muškosti, Marko Đurovski je usred sastanka skinuo trenerku, a Cakana je javno prozvala Bebi Dol da ne kombinuje alkohol sa lekovima!
- Maja Nikolić je juče ponovo započela priču o Markovoj muškosti. Iznerviran provokacijama, Đurovski je usred sastanka skinuo trenerku i u gaćama stajao pred farmerima da bi dokazao da je obdaren. Ovim potezom Marko je prilično oraspoložio ženski deo ekipe, a najviše misicu Sandru Obradović - kaže izvor  blizak produkciji, i dodaje:
Marko farmerima demonstrira svoju muškost
Umalo da izvadi budalu... Marko farmerima demonstrira svoju muškost
- Sastanak farmera obeležio je i žestok sukob Cakane i Bebi Dol. Naime, Cakana je upozorila Bebi da istovremeno ne pije alkohol i lekove. Bebi se veoma naljutila na koleginicu i poručila joj da se ne meša u njena posla jer nema pojma o kakvim se lekovima radi.
Finale 20. ili 23. decembra
Kako  saznajemo iz izvora bliskih producentima „Farme", finale ovog popularnog rijaliti-šoua trebalo bi da bude 20. ili 23. decembra, kada će gledaoci odlučiti kome će pripasti nagrada vredna 100.000 evra.
Nešto kasnije Maja se poverila Milanu Topaloviću da ju je Interpol iz Nemačke vratio u Srbiju! Nišlijka je otkrila da je u osmom razredu bila veoma zaljubljena u momka koji je bio devet godina stariji od nje. Kad je on otišao u Bremen, Maja je krenula za njim jer joj je dojadilo da komuniciraju samo telefonom.
- Ubedila sam svog profesora šaha da skupi pare za put i krene sa mnom, jer sam se bojala da idem sama autostopom - rekla je pevačica, i dodala da je svog dragog u Nemačkoj zatekla sa drugom ženom.
Na kraju je, po njenoj priči, morao kući da je vrati Interpol, pošto je njen otac posumnjao da je u inostranstvu i to je prijavio policiji.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.