Latest News

ARSA ŽESTOKO IZVREĐAO DRAGICU


Taksista iz Užica Vladimir Arsić osuo je drvlje i kamenje po korpulentnoj Crnogorki Dragici Janičić.
 Sukob između dvoje ukućana rijalitija „Veliki Brat“ počeo je od bezazlene šale kada je Arsa rekao Dragici kako joj se dopada Enis, što već danima pričaju i svi ostali u kući. Njoj su te prozivke obično bile zabavne, ali je ovog puta, shodno svojoj nepredvidivosti, odreagovala sasvim drugačije, pa je Vladimiru opsovala brata:
- Arsa je počeo da se šali sa Dragicom da je zaljubljena u Enisa, što već danima rade i svi ostali. Ona je obično i sama pravila fore na tu temu, ali je ovog puta odreagovala nepredvidivo, pa je taksisti iz Užica opsovala brata. Kada je to čuo, on je skočio iz kreveta i sasuo niz uvreda na račun pesnikinje iz Nikšića, među kojima i da je totalni idiot, da joj je krajnje vreme da umukne i zapretio joj da mu se više ne obraća nijednom rečenicom - kaže naš izvor blizak produkciji.
Koliko je Arsa bio besan najbolje se vidi po reakciji Dragice, koja je pokrila glavu i, po starom dobrom običaju, momentalno se rasplakala. Dramatična svađa okončana je nakon desetak minuta, a u narednim satima dvoje ukućana izbegavali su jedno drugo u širokom luku. Da li će i u buduće ćutati ili će spustiti loptu, videćemo u nastavku kotroverznog rijalitija.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.