Latest News

MOJ „AUDI“, KO TI NAUDI!


DARKO LAZIĆ DOŠAO NA SNIMANJE „GRAND ŠOUA“ U IZGREBANIM KOLIMA
Folk pevač Darko Lazić stigao je na snimanje „Grand šoua“ u izgrebanom „audiju A6“. Pobednik poslednjeg serijala „Zvezde Granda“ došao je ispred studija na Košutnjaku u besnoj limuzini, oštećenoj preko čitave leve strane, što je ovekovečio i fotograf.
Nakon brojnih tezgi mladi pevač je skupio dovoljno novca da kupi polovan „audi A6“, ali izgleda da nije pažljivo gledao dok je pazario četvorotočkaša, pošto je čitava leva strana automobila išarana. Da li auto kupio u takvom stanju ili je njegov ljubimac na točkovima u međuvremenu pretrpeo „doradu prijatelja“, pitali smo Darka, koji se prestravio kada je čuo da mu je automobil oštećen:
- Kako oštećen, gde mi je izgreban auto, nisam primetio - rekao nam je putem telefona a zatim je istrčao ispred zgrade da proveri svog ljubimca, nijednog trenutka ne prekidajući vezu:
- Kupio sam polovni auto, na kojem je malo izgrebano zadnje krilo, al’ izleda da ima još nekih ogrebotina. Nema veze, popraviću to - laknulo je Laziću, koji je u trenutku pomislio da je njegova besna limuzina pretrpela neki veći lom, ali se ubrzo uverio da će problem rešiti „samo“ jedno kompletno farbanje.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.