Latest News

Seks na Farmi - Nigor priveo Sandru?!


IGOR LAZIĆ PRIVEO MANEKENKU U SENO, GDE SU VIŠE OD POLA SATA RAZMENJIVALI NEŽNOSTI
Manekenka Sandra Obradović preksinoć je završila u senu s reperom Igorom Lazićem Nigorom. Jedan od najpopularnijih „farmera“ priveo je plavokosu lepoticu u senik, gde su više od pola sata razmenjivali nežnosti, što je i glavna tema razgovora danas na farmi.
- Odlasku u senik prethodila je luda žurka, na kojoj se većina fensi seljaka dobro nalizala. Negde oko pola tri ujutru vidno zagrejani Igor šapnuo je nešto pripitoj manekenki, koja se samo nasmejala. Njih dvoje su izašli iz kuće u razmaku od pet minuta, tako da ostali nisu primetili da ih nema. Ubrzo su se iz senika čuli glasni uzdasi i stenjanje uspaljenih golupčića, što je potrajalo više od pola sata. Kada su obavili „posao“, vratili su se u kuću, ponovo jedno po jedno, u razmaku od nekoliko minuta. Oni koji su bili budni samo su ih posmatrali, niko ništa nije komentarisao - kaže izvor blizak redakciji.
Ćutanje je prekinuo vidno potreseni Marko Đurovski, koji više nije mogao da se suzdrži, pa je kao iz topa sasuo Sandri u lice: - Šta si radila tamo s njim i zbog čega si crvena oko usta i po vratu, izgrebala te brada - vikao je mladi reper, posle čega je Sandra zakolutala očima i plačući otišla u spavaću sobu, dok su se ostali podlo smejali. Međutim, Đurovski je i u sobi nastavio da provocira lepoticu, na koju se i sam naložio, što su mogli da vide gledaoci u prenosu negde oko pola četiri izjutra. Plavokosa manekenka se u jednom trenutku zavukla u ormar, očiju punih suza, a onda je počela da viče na Marka zbog činjenice da joj je postavio „odvratno pitanje“ pred svima!
Drama na seoskom imanju pokraj Barajeva potrajala je sve do jutra, a danas je Sandra i sama neposredno priznala, ceo dan kukajući da joj takva blamaža netreba, dok je Igor ućutkivao.  
Ovo je samo jedna od romansa ove sapunice, a šta nas sledeće čeka, pa za to ćemo sačekati do
sutra.
Bitno je da TV Pink zadovoljno trlja ruke i poručuje farmerima - svađajte se i volite, za budućnost ne brinite!      

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.