Latest News

Maunela uzbudila guza starlete iz Kraljeva

Plejboj iz Pirota Manuel Stojanović već danima je nervozan i razdražljiv, a razlog za to mogla bi da bude činjenica da više od mesec i po dana nema seksualne odnose. S obzirom na to da je u najboljim godinama, zgodni Piroćanac svakodnevno doživljava erekcije, koje pokušava da sakrije od ostalih ukućana Velikog Brata, a jedna od takvih situacija desila se prekjuče, kad je ugledao golu zadnjicu Jovane Pavlović:
- Manuel je jako stidljiv i nikada ne bi priznao šta mu nedostaje. On posmatra devojke u kući, nakon čega se jako brzo naloži. Jedna od takvih situacija dogodila se kad je kroz prozor dnevne sobe u dvorištu ugledao golu Jovaninu zadnjicu, nakon čega se momentalno uzbudio. Čim je njegova muškost krenula u akciju, Piroćanac je brže-bolje uhvatio i stegao polni organ, kako ostali ukućani ne bi primetili koliko je napaljen - kaže naš izvor blizak produkciji.
Još uvek se ne nazire kakvo će rešenje najlepši muški ukućanin naći za svoju „muku“. Da li će uspeti da zaskoči Kristinu ili će krenuti putem Radiše, koji je nedavno onanisao u toaletu, ostaje da vidimo u narednim danima.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.