Latest News

Šut-karta za Silviju i Nemanju!


Posle mesec i po dana Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović izgubili posao voditelja „Grand parade". Na njihovo mesto dolazi Bogoljub Mitić Đoša

Silvija Nedeljković i Nemanja Stefanović
Grand rokada... Silvija i Nemanja se vraćaju pevanju, a Đoša kao voditelj „Grand parade"
Silvija Nedeljković i Nemanja Stevanović posle samo mesec i po dana izgubili su posao voditelja „Grand parade"! Direktor „Granda" Saša Popović odlučio je da jednu od najgledanijih emisija ponovo vode „stari" voditelji, Bogoljub Mitić Đoša, Nataša Ilić i Lidija Skrinjik.
Bogoljub Mitić

Silvija i Nemanja kažu da je napuštanje voditeljstva bila njihova odluka.
- Rešili smo da se posvetimo muzici. Trenutno radimo singlove i pesme za „Grand festival". Smatramo da je tako najbolje za naše karijere - kaže Nedeljkovićeva, a Stevanović dodaje:
- Došlo je vreme da se posvetimo svojim pevačkim karijerama. Publika je navikla da čuje i po koju foru, a nas dvoje nismo humoristi. Ipak je Đoša nenadmašan u tome.
Sa druge strane, Đoša tvrdi da je još pre dva meseca znao da će se vratiti voditeljstvu.
- Još ranije sam se dogovorio sa Sašom Popovićem da ću voditi emisiju, ništa tu nije novo. Pauzu sam napravio zbog snimanja filma sa Likom Besonom u Crnoj Gori. Ništa drugo neću da snimam i radim, jer jedino Saša Popović redovno plaća, od ostalih nema vajde - kaže popularni glumac.  


Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.