Latest News

Necenzurisan spot „OT benda“ na MTV

Necenzurisan spot „OT benda“ na MTV

Necenzurisani spot za pesmu „Zaboravi”, duetsku numeru „OT benda” i Karoline Gočeve tokom koga se nage devojke dodiruju i maze, uvijajući se između momaka iz benda, doživeće uskoro premijeru na „MTV Adrija”.

Gledaoci će konačno imati prilike da vide kontroverzni filmić u režiji Slavoljuba Živanovića Zlog. U skoro svakom kadru spota mogu se videti grudi i izazovni pogledi seksepilnih devojaka, one se maze, flertuju, piju šampanjac, sviraju violine u providnom vešu…
Podsetimo, Karolina Gočeva je tek nakon završetka snimanja videla ove scene i, kako smo saznali, poželela da zbog eksplicitnosti i golišavih devojaka zabrani emitovanje spota. U međuvremenu, na televizijama se vrtela cenzurisana verzija, a Karolina se na kraju odobrovoljila.
- Bila sam malo iznenađena scenama. Ali, to je šou-biznis. Spot je kontroverzan, ali to je bila poenta - rekla je Karolina koja, takođe, u spotu nije nimalo čedna, već je obučena u crni seksi korset.
Inače, ovu pesmu uz specifičnu koreografiju, „OT bend” i Karolina izvešće i na koncertu „Operacije trijumf” 15. decembra u „Sava centru”.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.