Latest News

Kratak kurs za vrhunski seks


Taoisti, kineski lekari i seksolozi, proučavali su aspekte muške i ženske seksualnosti, kako bi otkrili ključ seksualnog zadovoljstva. Mantak Či i Manevan Čija, autori knjige „Multiorgazmički par“, iz koje smo preuzeli ovaj mali vodič kroz mušku i žensku seksualnost, izneli su niz korisnih saveta kako da naučite da uskladite svoje želje sa željama svog partnera. Muška seksualnost je kao vatra, lako se zapali, ali se isto tako lako i ugasi, jer muškarci brzo ejakuliraju, dok je ženska seksualnost kao voda, sporije dostiže tačku ključanja, ali je jača i dugotrajnija. Taoisti tvrde da harmonija u krevetu i sreća u vezi zavise od toga kako ćete te razlike premostiti i koliko ćete poštovati partnerove potrebe.

 

Vaše erogene zone

Jin, ili ženska seksualna energija, kreće se naniže, curi kao voda kroz žensko telo od glave preko srca do genitalija. Upravo zbog toga većina žena mora da uključi glavu i srce, pa da se tek onda upusti u seksualni odnos. Ovo lagano kretanje energije niz telo razlog je zbog kog vam je često potrebna duža predigra i više milovanja da biste svoju seksualnu energiju skrenuli s misli i osećanja i usmerili je ka genitalijama.


Uzbuđenje se očitava na bradavicama

Što je žena više uzbuđena, to će više uživati u grubljoj stimulaciji grudi i bradavica. Zato vaš partner intenzitet dodira treba da pojačava s porastom vašeg uzbuđenja. Vaše bradavice muškarac treba da dodiruje palcem i kažiprstom i da ih blago miluje. Većina žena uživa u milovanju i dodirivanju celih grudi. Pored prstiju, jezik je izvanredan provodnik energije i nema boljeg načina za stimulaciju bradavica od dodirivanja jezikom. Takođe, kod žena između grudi i genitalija postoji trougao uzbuđenja, tako da se stimulisanjem bradavica istovremeno mogu stimulisati i genitalije.

Genitalije − strpljivo do cilja

Ako vaš muškarac želi u vama da probudi strast, treba da zna da vašu seksualnu energiju mora da usmeri od vaših ekstremiteta ka vagini. Neka počne od vaših šaka i stopala i neka se kreće duž nogu i ruku. Zatim treba da nastavi duž vrata, glave i torza. Tek nakon dužeg kruženja oko genitalija treba direktno da ih dodirne.

Stimulacija klitorisa

Ako u toku odnosa nema direktne stimulacije klitorisa, žene često imaju poteškoće da dožive orgazam. Vaš muškarac kruženjem oko klitorisa može da ga pripremi za intenzivniji dodir jer je za mnoge žene direktna stimulacija klitorisa isuviše gruba. Vaš partner se u tim trenucima mora rukovoditi vašim reakcijama, dahtanjem, znojenjem, osmesima ili verbalnim porukama. Mnogi parovi prave grešku misleći da žena ne treba sama da se dodiruje tokom seksualnog odnosa. Možete početi tako što ćete se dodirivati sami, puštajući svog partnera da spusti svoje prste na vaše i oseti mesto i jačinu pritiska koji vam odgovara.

Kako da vas miluje

Ako vaš partner ulazi prstima u vas, može mnogo lakše da pronađe vašu G tačku i ostale osetljive tačke nego ako to čini direktno. Pre nego što prstom uđe u vas treba da se zadrži na vašim usminama i klitorisu sve dok vaše uzbuđenje ne dostigne vrhunac. Što ste više uzbuđeni, to će vam njegovi dodiri biti prijatniji. Ako niste sasvim vlažni, on može prste da namaže uljem ili da počne najpre s oralnim seksom, čime će vagina dobiti prirodnu vlažnost. Nikada nemojte koristiti vazelin niti mirišljava ulja i losione jer oni mogu da izazovu iritaciju vagine. Ako niste dovoljno vlažni, čak i najspretniji dodiri biće vam neprijatni i bolni.

Sve o „crnom biseru“

To je najosetljivija tačka kod žene, a nalazi se na četiri-pet centimetara u unutrašnjosti vagine, tačnije u njenom prednjem zidu. Nije poznato da li ovaj „crni biser“, u našoj kulturi poznatiji kao G tačka, postoji kod svih žena jer ga mnoge nisu otkrile.
Pre nego što zajedno s partnerom počnete da tragate za G tačkom treba da znate da se ona sastoji od tkiva koje se nadima prilikom stimulacije, pa ju je tako lakše pronaći. Zbog nje su taoisti naglašavali važnost plitkog ulaska penisa u vaginu i kretanja nalevo i nadesno, kao i gore-dole prilikom seksualnog odnosa.


Praktični saveti
− Kada žena nije uzbuđena, G tačku je teže pronaći, iako muškarac često može da napipa deo gde je koža ispupčena ili naborana.
− Najbolje je stimulisati G tačku onda kada je žena već uzbuđena ili se čak približava orgazmu.
− Neke žene osećaju nelagodnost ili čak nagon za mokrenjem prilikom stimulisanja G tačke. Ovaj osećaj je sasvim normalan i verovatno je posledica male razdaljine između G tačke i bešike. Ako partner nastavi da blago i strpljivo stimuliše ovu tačku, ova nelagodnost će se pretvoriti u uzbuđenje.
− Neke fiziološke studije kažu da u vagini i klitorisu postoje dva različita nerva. Muškarac može pokušati da istovremeno stimuliše G tačku i klitoris partnerke, čime je može dovesti do eksplozivnog orgazma.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.