Latest News

Ne razlikujemo svoju decu!


Kad samo jedan od njih dvojice uđe u kuću ili ga sretnemo u gradu, pitamo ga: „Ko si ti, Enis ili Admir?", kažu roditelji blizanaca iz rijaliti-šoua „Veliki brat"

Majka Safija, brat Suad i otac Fahir
Nedostaju im Enis i Admir... 
Majka Safija, brat Suad i otac Fahir


Roditelji blizanaca Enisa i Admira Mujabašića, ukućana „Velikog brata", tvrde da ne razlikuju svoju decu! Majka Safija i otac Fahir kažu da su na početku roditeljstva bili u panici koga od dvojice identičnih sinova su nahranili, a ko je ostao gladan.
Organizovano glasanje

Meštani Živinica, odakle je i pobenik „Operacije trijumf" Adnan Babajić, ubeđeni su da će se barem jedan blizanac plasirati u finale takmičenja.
- U mom preduzeću u Tuzli svi ih vole, a direktor je dopustio da sa jednog telefona glasamo za njih. Osim toga, u Živinicama u jednoj trafici svim kupcima nude telefon sa koga mogu da glasaju za moje sinove - kaže Fahir.

- Dok su bili mali nismo znali koga smo od njih dvojice nahranili! I danas, kad samo jedan uđe u kuću ili ga sretnemo u gradu, moramo da ih pitamo: „Ko si ti, Enis ili Admir?" - kaže otac Fahir.
Roditelji tvrde da blizanci ne zloupotrebljavaju sličnost i da su „identitete zamenili" samo jednom u osnovnoj školi.
- Jedan je naučio gradivo, hteo je da spasi brata i odgovara umesto njega. Ali, imao je flaster na vratu jer se posekao, nastavnica je to primetila i plan im je propao - kaže on.
Majka otkriva da su je sinovi jednom prilikom prijavili policiji.
- Nešto su skrivili i počeli da beže. Ja za njima, a oni policajcu kukaju da ih proganja „tamo neka žena". Ceo grad nam se smejao. Srećom, ovde se svi znaju, pa je i policajac znao s kim ima posla. Trećeg sina Suada rodila sam da bi njima ispunila želju da imaju još jednog brata. Uh, kako nam nedostaju! Navikli smo da se stalno vrzmaju, da im dolaze prijatelji, da je kuća puna sveta. Sad je sve pusto - kaže Safija i dodaje da su blizanci brinuli da će zbog šoua zapostaviti studije medicine gde nižu samo desetke.
Mujabašići kažu da ih nije iznenadila romansa Enisa i 13 godina starije ukućanke Tatjane Jovančević.
- Nisu nas iznenadili poljupci Enisa i Tatjane, nemamo ništa protiv toga. U šouu sinovi su nam malo povučeni, ne upliću se u rasprave. Osim za njih, navijamo i za Radišu, Dragicu, Vladimira i Đorđa - kažu Mujabašići.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.