Latest News

Drama na „Farmi“: Misica izašla zbog upale slepog creva!


Marijana Grgić (23) napustila popularni rijaliti-šou zbog jake upale slepog creva. Aktuelna mis Vojvodine moraće da se podvrgne hirurškom zahvatu
Drama na „Farmi": Marijana izašla zbog jake upale slepog creva!
Učesnica rijaliti-šoua „Farma" Marijana Grgić, koja je u subotu veče iznenada napustila seosko imanje u Barajevu, ima jaku upalu slepog creva i moraće da se operiše. Kako saznajemo, Marijana se u petak žalila na bolove u donjem delu stomaku. Mislila je da se radi o upali jajnika, međutim, lekarskim pregledom ustanovljeno je da aktuelna mis Vojvodine zapravo ima jaku upalu slepog creva, kao i cistu na jajniku.
Marijana Grgić
- Marijanu je u petak ujutro probudio jak bol u stomaku i ona se požalila nekim farmerima, rekavši im da se izgleda prehladila i da je dobila upalu jajnika - navodi sagovornik  blizak producentima, i dodaje:
- Budući da je bol postajao sve nesnosniji, organizatori „Farme" odlučili su da u subotu ujutru Marijanu odvezu u Dom zdravlja u Barajevu, gde su lekari posle pregleda ustanovili da se radi o upali slepog creva. Oni su Marijanu po hitnom postupku prebacili u beogradski Urgentni centar, a potom na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Lekari VMA posle pregleda rekli su da Marijana ne bi trebalo da ostane na farmi jer se radi o jakoj upali slepog creva, ali i da ima cistu na jajniku i da bi bilo najbolje da se operiše u Zrenjaninu, gde i živi. Marijanu su sa VMA vratili na farmu, gde se oprostila sa ostalim takmičarima i onda uputila svojoj kući. Gledaocima rijalitija nije bilo jasno zašto lepa Zrenjaninka bez objašnjenja napušta šou, iako je trebalo da u večernjoj emisiji prema glasovima takmičara bude odlučeno da li ostaje na farmi.
U kratkoj izjavi  Milanka Đorđević iz kompanije „Mis Ju" potvrdila nam je da je njihova štićenica napustila šou zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, ali da je još uvek neizvesno kada će biti operisana.
- Marijani je pozlilo u subotu ujutru na farmi, lekari su je pregledali i utvrdili da je reč o slepom crevu i da ima cistu na jajniku. Na VMA su joj uradili sve analize i predložili su joj da se operiše u rodnom Zrenjaninu. Ona se trenutno nalazi u Zrenjaninu, gde joj tamošnji lekari rade dodatne analize i najverovatnije će biti operisana danas ili sutra. Svi se nadamo da će Marijana sve to dobro podneti - rekla je Milanka.
Marina i Sale se posvađali na dan slave!
Nakon dugih priprema, takmičari su u subotu obeležili slavu „Farme" - Svetog Aranđela. Međutim, ni ovaj dan nije protekao bez svađe. Naime, pošto su se skoro svi okupili u dnevnoj sobi, Sale je počeo da čita „Oče naš". Kada su dovršili molitvu, u prostoriju ulazi Marina koja počinje da viče jer nju nisu sačekali, a Sale joj uzvraća istim tonom. Dolazi do žestoke svađe, ali su ostali ukućani ipak sprečili ovu neprijatnu situaciju.
Svađa Marine i Saleta nije bio jedini razlog koji je bacio senku na taj dan. Nigor je rekao da ne može da u veselju slavi ovu slavu zbog toga što mu je na ovaj dan pre dve godine umrla bratanica i da od tada njegova porodica ne obeležava Svetog Aranđela.
U subotu su se na „Farmu" vratili Tomislav Jovanović Panters i voditelj Zoran Radojković Pile.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.