Latest News

Radiša zapretio Đorđu: Ću te patošem!


Ukućani „Velikog brata" juče su napustili kuću na Košutnjaku da bi u beogradskom tržnom centru najavili boks meč
Okršaj kod VB korala... Đorđe i Radiša spremni za veliki bokserski meč
Radiša Miljković i Đorđe Đurđević, najkorpulentniji ukućani „Velikog brata", najavili su veliki bokserski okršaj! Oni su juče nakratko napustili kuću na Košutnjaku i u tržnom centru „Ušće" publici obećali da će u petak u ponoć, za kad je najavljen okršaj, već u prvoj rundi nokautirati jedan drugog.
- Nakon što sam odradio hiljadu sklekova i hiljadu trbušnjaka, Radiša nema nikakve šanse za pobedu - izazvao je Đorđe brkatog ukućanina, koji je na prozivke odgovorio:
- Poručujem mom kolegi da ću da ga patošem! Legaće Đole dole na pod. Imam srce, dušu i veliku želju za pobedom. Ja sam boks trenirao u Aleksinac, a pobedu ću posvetim voditeljki Marijani Mićić, ali i svim lepim ženama koje vole boksere, jer su uporni i razvijeni - rekao je Radiša, i dodao da bi umesto trenera za meč više voleo da ima „trenerku".
Mnogi posetioci beogradskog tržnog centra juče su pozdravili VB takmičare, koji će se u petak sukobiti u kući na Košutnjaku. Organizatori meča pobedniku će uručiti nagradu, ali nisu želeli da otkriju o čemu je reč.
U ponedeljak nije bilo izbacivanja iz „Velikog brata", ali su u kuću ušli medicinska sestra iz Užica Mirjana Stamenić (23), kao i dve bivše ukućanke, Tanja Jovančević i Danica Kordić.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.