Latest News

Lepa Brena sprema novi album

Lepa Brena sprema novi album

Novi album Lepe Brene je u pripremi. Muziku radi Aleksandar Milić Mili, a tekstove Marina Tucaković. Publika će nove pesme premijerno čuti na koncertu u Beogradu u junu, a na dan Breninog velikog nastupa CD će se pojaviti u prodaji.

Mili, koji će biti i producent tog velikog koncerta, kaže da mesto održavanja još nisu izabrali. Ono što se zna jeste da će biti na otvorenom. Budući da Brena nije imala koncert u Beogradu punih 16 godina, očekuje se ogroman broj njenih fanova, pa će nastup najverovatnije biti na „Marakani”, Ušću ili Hipodromu.
Poslednji koncert u srpskoj prestonici Brena je imala 1994. godine na stadionu „Tašmajdan”. Kao i uvek, napravila je spektakl spustivši se kranom na binu prepunog „Taša”. Iako je tokom celog koncerta kiša lila kao iz kabla, publika je ostala i horski pevala od prve do poslednje pesme sa Brenom koja je bila potpuno mokra.
Na aktuelnoj turneji „Uđi slobodno” kojom promoviše istoimeni povratnički album, najpopularnija pevačica u bivšoj Jugoslaviji nastupila je na šest stadiona i u jednoj areni širom bivše države.
- Obišli smo ceo zapadni Balkan, a sledeće godine su u planu koncerti po istočnom Balkanu: Skoplje, Sofija, Tirana… Nastup u Beogradu biće spektakularan i on bi trebalo da predstavlja presek cele njene karijere. Prearanžirao sam Brenine stare pesme, tako da ljudi neće moći da prepoznaju u kom periodu je koja nastala - priča Mili.
- Beograd sam na turneji „Uđi slobodno” preskočila jer se za tako veliki i važan koncert uslovi još nisu stvorili. Želim da svojoj publici priredim veče koje će dugo pamtiti - rekla je Brena.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.