Latest News

Koncert Harisa Džinović u Areni 11.12.2009.


Koncert Harisa Džinović u Areni 11.12.2009.
haris_dzinovic.jpgMusic Star Production sa ponosom najavljuje veliki solistički koncert Haris Džinovića  u Beogradskoj Areni 11.12.2009. sa početkom u 20h.

Haris Džinović postigao je nesumnjiv uspeh izvodeći cigansku muziku. Njegova grupa „Sar e Roma" dospela je u sam vrh popularnosti i imala veliku medijsku pažnju. 1989. godine pojavljuje se njegov prvi solistički album sa pesmama: „Ostariću, neću znati", „I tebe sam sit kafano", „Rano je za tugu", „Sjećaš li se one noći", „Odlaziš od mene", „Hladno je, ugrij me

Velika dvorana SPENS, sedam uzastopnih koncerata u Sava Centru, prepuna Zetra u Sarajevu, Čair, Morača, Dom Sportova Zagreb, Tivoli Ljubljana, Borik Banja Luka i brojni koncerti širom ex - Jugoslavije i sveta, okupili su stotine hiljada obožavalaca Harisove muzike i ispratili ga uz želju za ponovnim vidjenjem.
Harisova publika koju je godinama poštovao prenosila je utiske sa doživljenih koncerata i s  toga je teško za očekivati da će kapaciteti Arene biti  odgovarajući interesovanju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.