Latest News

SAMSUNG JET Telefon koji može sve

Testirali smo telefon Samsung Jet. Ovaj mobilni, inače, kompanija reklamira kao pametniji, od pametnih telefona. Slogan kampanje mu sasvim odgovara.

Nakon samo par minuta korišćenja ovog telefona shvatate da nam je sve bliži čuveni komunikator iz Star teka.
Samsung Jet može sve, pa čak i ono što ne mogu mnogi ljudi, da odvoji poslovno od privatnog. Tačnije, telefon ima tri načina rada, odnosno tri desktopa, pa tako na jednom možete da organizujete sve poslovne aplikacije, na drugom zabavu i na trećem porodicu. Na njemu možete da pročitate novine, pošaljete mejl, vežbate rukopis, crtate... Možete čak i da obavljate nekoliko poslova u isto vreme, jer je ovaj telefon multitasking. I najvažnije, upravljanje ovim telefonom je sasvim jednostavno, toliko da posle samo par minuta shvatate da je vaš izbor pravi.
Ali da krenemo redom.
Dizajn ovog telefona je veoma sveden. Kako god da držite telefon, ne možete da pritisnete pogrešno dugme. Dizajneri su išli čak dotle da je antena ugrađena u donji deo kućišta. Zbog čega? Zato što većina ljudi dok telefonira, palcem pridržava telefon i tako blokira signal ka anteni koja je smeštena u gornjem delu telefona.
Na prednjoj strani telefona nalazi se ekran osetljiv na dodir od 3,1 inča, a na zadnjoj strani je kamera od pet megapiksela.
Kamera ima aplikacije za prepoznavanje treptanja i osmeha - što znači da ukoliko se neko ne smeje, a uključena je aplikacija „prepoznavanje osmeha“, aparat neće napraviti fotografiju. Telefon ima čak i blic, tako da noćno fotografisanje više nije problem. Što se snimanja tiče, snimci su sasvim jasni i imaju odličan kvalitet.

Upravljanje prstom
Na ovom telefonu prstom radite sve. Sliku možete da zumirate jednim potezom, iz programa u program idete jednim klikom na ekran, ali je najzanimljivije što je ovo telefon na kome možete da pišete. Ne da kucate, da pišete... To je opcija koja kod Jeta fascinira.
Dakle, postoji tastatura za prepoznavanje rukopisa. Vi prstom napišete slovo na ekranu, telefon ga otkuca. Razmak pravite tako što povučete dužu liniju na ekranu, pa onda idemo na novo slovo.
A ako vam se ne dopada pozadina, možete da nacrtate vašu. Uzmete olovčicu, odaberete boju i prstom po ekranu crtate ono što želite, bojite, pečatirate, ubacujete tekst...
O ovom telefonu mogu da se pišu priče bez kraja i konca, ali za to nema mesta. Dovoljno je da još napomenemo da je telefon zaista brz, da je odličan za krstarenje internetom, da možete da organizujete da vam sva e-pošta stiže, a svaki novi mejl će se odmah pojaviti, bez potrebe da osvežavate poruke. Možete da računate, pišete... Možete sve kao na bilo kom prenosnom kompjuteru, samo što vam ovaj uređaj još omogućava i da telefonirate.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.