Latest News

Toma i Pile opet na „Farmi"


Umesto dosadašnjih izbacivanja, subotnje veče vratilo je na „Farmu" dva bivša ukućana, koja su osvojila najviše glasova publike i nastavili borbu za premiju od 100.000 evra, a reč je o Tomi „pantersu" i Zoranu Radojkoviću Piletu
Toma „panters" i Zoran Radojković Pile
VRATILI SE U IGRU... Toma „panters" i Zoran Radojković Pile
Mada je ranije bilo najavljeno da će se u kuću vratiti samo jedan od farmera, odnosno onaj sa najviše glasova, povratkom Pileta učinjen je presedan i dodatno uzburkana već nemirna voda na Pinkovom VIP gazdinstvu u Barajevu. Doduše, dok se ostalih šest potencijalnih povratnika femkalo u izjavama da li žele ili ne žele da se vrate na „Farmu", Toma i Pile su jasno i glasno rekli da i te kako žele i da su zbog toga tu. Naravno, nisu krili da je osnovni motiv gorepomenuta cifra, donekle povratak među neke drage ljude, pa čak i prilika da „naplate" neke dugove od onih manje dragih.
- Priznajem da sam se razočarao kada sam po izlasku čuo šta su neki od „prijatelja" govorili o meni i iskoristiću povratak da im u lice kažem kakvi su licimeri i alapače - naoštrio se čuveni „panters" pred povratak u kuću. Pile je bio nešto taktičniji, naglasivši da ga povratak raduje zbog spoznaje da su gledaoci ipak shvatili da rad i trud moraju da se vrednuju i da su to njegovi aduti na koje će igrati i u nastavku ovog rijalitija.
Sam povratak je u kući, barem naoko, bio prijatno iznenađenje za farmere, koji su ovacijama dočekali najpre Tomu, a potom i Pileta.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.