Latest News

Mis Sveta: Portorikanka favorit


Mesec dana do izbora za mis sveta kladionice najveće šanse za pobedu daju predstavnici Portorika. l Naša predstavnica trenutno se nalazi na 30. mestu

Jelena Marković, mis Srbije
Spremna za finalno takmiČenje... Jelena Marković, mis Srbije


Jelena Marković, aktuelna mis Srbije, otputovala je pre nedelju dana na pripreme za finalno takmičenje za mis sveta. Na svetskim kladionicama već su se pojavile i kvote za klađenje koja će devojka ove godine poneti krunu najlepše. Zasad je Jelena na solidnom 30. mestu, a kvota na njenu pobedu je 50:1, što znači da ćete za jedan uložen dinar dobiti 50 ukoliko naša misica pobedi.

Finalno takmičenje biće održano za mesec dana u Johanesburgu, a Jelena će u konkurenciji lepotica iz čak 120 zemalja pokušati da ostvari što bolji plasman i na najbolji način predstavi Srbiju. Prema kladionicama, najveći favorit trenutno je predstavnica Portorika Dženifer Kolon, a slede je Meksikanka Perla Beltran i Južnoafrikanka Tejtum Kešvar. Od devojaka iz bivše Jugoslavije u odnosu na Jelenu zasad su bolje plasirane Hrvatica Ivana Vasilj (8) i Crnogorka Marijana Pokrajac (23), dok je predstavnica Bosne i Hercegovine na lošijem 45. mestu.

Kloe Morto
Predstavlja francusku... Kloe Morto

Počele pripreme


Vesna da Vinča, vlasnica kompanije „Mis Ju" koja organizuje domaći izbor, kaže da je Jelenina pozicija na kladionicama ohrabrujuća jer do takmičenja ima još mesec dana.
Misica    zemlja    kvota
1. Dženifer Kolon    (Portoriko)    2:1
2. Perla Beltran    (Meksiko)    5:1
3. Tejtum Kešvar    (Južna Afrika)    8:1
4. Kloe Morto    (Francuska)    12:1
5. Poja Kopra    (Indija)    16:1
6. Barbora Franekova    (Slovačka)    16:1
7. Mari En Umali    (Filipini)    16:1
8. Ivana Vasilj    (Hrvatska)    18:1
9. Nuraisa Lispije    Aruba)    18:1
10. Šanel Debatista    (Malta)    18:1

- Kvote su se tek pojavile, a i pripreme su počele pre nedelju dana, tako da Jelenina pozicija i nije tako loša. Verujem da će se to još dosta menjati do finalne večeri, jer će devojke do tada imati brojne društvene aktivnosti i imaće prilike da pokažu svoje kvalitete. Jelena je odličan besednik i vrlo ozbiljan igrač, tako da verujem da će se odlično snaći i predstaviti. Inače, Jelena je na pripreme otputovala u društvu crnogorske misice Marijane Pokrajac - kaže za Press Vesna da Vinča.
Prema njenim rečima, lepotice su na pripreme koje su počele u Londonu otišle pre nedelju dana, a trenutno borave u Abu Dabiju.


Učestvuje 120 zemalja

- Devojke iz celog sveta pripreme su počele u Londonu, gde su provele šest dana. U Londonu su imale gala humanitarnu večeru, gde su devojke iz 120 zemalja donirale nešto što je simbolično za njihovu otadžbinu. Naša Jelena poklonila je ikonu Belog anđela, koja ima posebnu vrednost za srpski narod. Iz Londona devojke su otputovale u Abu Dabi, gde će imati priliku da učestvuju na reviji glamuroznih večernjih haljina. Posle revije devojke odlaze u Johanesburg, gde će boraviti do finala - kaže naša sagovornica.
S obzirom na to da će svetski izbor biti u duhu fudbalskog prvenstva koje će sledeće godine biti održano upravo u Africi, devojke će imati priliku da snime promotivne spotove, a Jelena će nositi dres naše fudbalske reprezentacije.    

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.