Latest News

Halk Hogan dobio batine!


Slavni američki rvač Halk Hogan održao je u utorak pres konferenciju u Sidneju, koja se ubrzo pretvorila u ludnicu na kojoj je rvački superstar dobio prave ili fingirane batine.
Konferenciji je prisustvovao i Rik Fler, ljuti dušman Halka Hogana. Lokalni fotograf Filk Rodžers ispričao je da je njegov fotoaparat razbijen kad je Fler bacio sto sa pozornice prema okupljenim novinarima i fotografima, a potom pretukao Hogana!
Slavni rvač završio je krvave glave i nije mogao da stoji na nogama, dok je Fler i dalje besneo i gađao ljude. Ne zna se da li je Flerov napad isplanirana predstava za novinare i javnost, kako bi najavio dobru australijsku sezonu, ili stvaran gnev. Novinari su izjavili da napad nije bio ničim isprovociran jer je pres konferencija započela mirno i najavljivala je zvezde „Halkmanije", gde su dvojica rvača trebalo da pričaju o svojim karijerama i profesionalnom rvanju. Hoganu je ovo prva turneja po Australiji, a ovakva pres konferencija izvesno će doprineti popularnosti turneje.      

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.