Latest News

Sa „Farme" u seriju!


Farmeri Maja, Nigor, Sale i Bebi Dol po završetku rijaliti-šoua glumiće u novoj seriji televizije Pink
Farma
Pevačice Maja Nikolić i Bebi Dol, novinar Aleksandar Jovanović i muzičar Igor Lazić po izlasku sa „Farme" glumiće u novoj Pinkovoj seriji!
Kako  saznajemo, producenti ružičaste televizije su oduševljeni njihovim ulogama u seriji „Između ljubavi i mržnje", koju na „Farmi" snimaju po uzoru na španske sapunice, i planiraju da ih angažuju u novoj igranoj seriji koju će snimati u prvoj polovini 2010!
- Maja se u ljubavnim scenama sa Topalkom pokazala kao izuzetna glumica, pa će joj producenti ponuditi ulogu zavodnice. Bebi Dol je veoma simpatična producentima jer je odlično dočarala lik tetke u seriji.
S obzirom na to da se Nigor pokazao kao veliki šoumen i imitator, planiraju da mu ponude nekoliko potpuno različitih uloga. Osim glumom, Sale Jovanović je oduševio reditelja Pinka i kao voditelj parodije rijalitija „Sve za ljubav".
Producenti su svesni da će ovim potezom naljutiti profesionalne glumce, ali znaju da će angažovanjem farmera znatno podići gledanost serijskog programa - kaže izvor blizak producentima.   
Maja i Topalko opet u istom krevetu!
Iako je u nekoliko navrata Maja kritikovala Sandru zbog spavanja u „muškim krevetima" i prisnosti najpre sa Topalkom, potom sa Nigorom i na kraju sa Markom, Nišlijka je noć provela u istom krevetu sa „zvezdom Granda"! Posle toga Maja se izvinjavala svom dečku i Topalkovoj ženi, tvrdeći da se pevač odvažio da dođe u njen krevet. Ona je rekla i da je iznenađena njegovim postupkom, ali nije pomenula da ga je sama pozvala da spava kod nje.
Bebi kivna na Marinu
Bebi Dol je juče pogodilo to što Marina Perazić, kao jedina učesnica iz Hrvatske, često ističe prednosti svoje domovine u odnosu na Srbiju.
- Šta, bre, hoće ova Marina?! Kako sme sebi da dopusti da usred srpske „Farme" pominje Hrvatsku i ističe razlike mentaliteta Srba i Hrvata. Ako je samo još jednom čujem da to priča, sasuću joj sve u lice jer nema šanse da bi neko od nas tako mogao da se ponaša u njenoj Hrvatskoj - rekla je Bebi.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.