Latest News

POMIRILE SE LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ


LEPA BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ SUSRELE SE NA ZAJEDNIČKOJ VEČERI POSLE VIŠEGODIŠNJEG ĆUTANJA I IZBEGAVANJA
Folk pevačice Dragana Mirković i Lepa Brena prekinule su višegodišnje ćutanje i razrešile sve nesuglasice sredinom prošle nedelje, na zajedničkoj večeri u restoranu „Zaplet“, saznajemo iz dobro obaveštenih izvora. Dve izuzetno popularne folkerke su u opuštenoj atmosferi, uz crno vino i domaće gurmanluke, otvorile dušu jedna drugoj i dogovorile se da konačno zakopaju ratne sekire:
- Nije jasno ko je inicirao sastanak, ali njihov susret je ličio na susret dve stare prijateljice koje su godinama živele na različitim kontinentima. Pričale su o svemu i svačemu, počecima, uspesima, putovanjima, trenutnom stanju na estradnoj sceni... S obzirom na to da su obe i u diskografskom biznisu, pretresle su i načine na koje bi mogle da sarađuju, a koliko su bile željne međusobnog razgovora, govori i podatak da su iz restorana izašle poslednje, i to kasno iza ponoći - kaže izvor blizak jednoj od pevačica.
Već nekoliko godina unazad govori se o sukobu Brene i Gage, a estradom se raspredaju razne priče. Prema jednoj verziji, do svađe i ćutanja je došlo kad su shvatile da su jedna drugoj postale ozbiljna konkurencija, pa prekinule svaki kontakt. Dve pevačice jako dugo nisu želele da komentarišu bilo šta o svojoj „suparnici“, ali je taj sukob danas iza njih.
- Tačno je da smo se nakon više godina srele i provele divno veče uz večeru i ženske priče. Uželela sam se toga - potvrdila je Dragana Mirković informacije do kojih smo došli, a slično je reagovala i šefica iz „Granda“:
- Bila sam na večeri sa Draganom i moram da kažem da smo ćaskale o svemu i svačemu. Drago mi je što smo se konačno videle - rekla Brena .
Pomirenje i prvi korak su napravljeni, a da li će dve pevačice ubuduće sarađivati u diskografskom biznisu ili će možda snimiti duet, videćemo u danima koji dolaze.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.