Latest News

Seku čuvaju kao Obamu!


Vilu Svetlane Aleksić danonoćno čuva privatno obezbeđenje, folk zvezda u novi dom ugradila alarmni sistem koji se koristi i za bezbednost Pentagona
Seka Aleksić
Seku Aleksić čuvaju kao da je reč o predsedniku Amerike! Folk diva, koja se pre mesec dana uselila u luksuznu vilu u Staroj Pazovi, angažovala je privatno obezbeđenje koje 24 sata dnevno brine o sigurnosti njenog novog doma!
Pevačica je nedavno u vilu ugradila najsavremeniji alarmni sistem, koji se inače koristi i za bezbednost Pentagona! Sekino imanje redovno obilaze i pripadnici policije Stara pazova.
Pritiskom na „taster uzbune" pripadnici obezbeđenja dolaze u roku od tri minuta
Maksimalno sigurna... Pritiskom na „taster uzbune" pripadnici obezbeđenja dolaze u roku od tri minuta
- Seka veoma vodi računa o svojoj bezbednosti. S obzirom na to da je najplaćenija srpska pevačica, ona može da bude meta pojedinaca koji mogu da ugroze njenu bezbednost. Zato je angažovala pripadnike „Nintel sekjuritija", koji su surovi profesionalci. U jednoj smeni rade četiri uniformisana mladića. Osim toga, Seka je nedavno ugradila i najsavremeniji alarmni sistem najpoznatije britanske kompanije za obezbeđenje „G4S". Ovaj sistem koristi se za bezbednost Pentagona, čuvene vojne akademije „Vest point" i najpoznatijih holivudskih i muzičkih zvezda! Pritiskom na „taster uzbune" pripadnici ovog obezbeđenja dolaze u roku od tri minuta! Pored toga, Sekinu kuću redovno obilazi i policija Stare Pazove - otkriva izvor Pressa koji je insistirao na anonimnosti.
Seka Aleksić, vila, obezbeđenje
Paparaco Pressa uspeo je da uslika zapadni ulaz u Sekinu vilu. Posle nekoliko snimljenih fotografija, mladići u crnim uniformama zahtevali su da se udaljimo od kapije.
Sekinu vilu održavaju Tajlanđani!
Sekinu kuću od 600 kvadrata, koja se nalazi na placu od 60 ari, održava troje Tajlanđana! Oni žive u posebnom objektu u okviru Sekinog imanja. Kako saznaje Press, Tajlanđani vode računa o higijeni u kući i održavaju dvorište i bazen, koji se inače prostire na površini od 100 metara kvadratnih.
Obezbeđenje imaju Ceca, Brena i Lukas
Pored Seke, obezbeđenje imaju samo folk zvezde Ceca Ražnatović, Lepa Brena i Aca Lukas. Dok Lukas ima samo telohranitelje, Ceca i Brena imaju ljude koji danonoćno čuvaju njihove kuće.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.