Latest News

Opsednuti modom


Robne kuće „Beograd" na 26. beogradskoj nedelji mode priredile reviju brojnih poznatih brendova, koji su prikazali kolekcije za jesen/zimu 2009/10.
Treće večeri 26. beogradske nedelje mode, koja se održava u organizaciji modnog studija „Klik", organizovana je veoma zanimljiva modna revija koju su priredile Robne kuće „Beograd", u Beograđanki. Kolekcija za jesen/zimu 2009/10, godine pod nazivom „Opsednuti modom", koju je stilizovao kreator Dejan Despotović, okupila je brojne poznate brendove koji imaju svoje butike u Robnim kućama „Beograd".
Tako su najnovije modne tendencije prikazali brendovi domaćih i stranih modnih kuća kao što su „Luka d'Altieri", „KOAN", „Matrini Vesto", „Nikolas", „Katrin", „Pepe džins", „Desigual", „Insajdaut", „Gastra", „JCT", „Gas", „Esprit", „EDC baj Esprit", „Ovijeze", „Atrativo", „Džeger", „Anta", „Nord blank", „Gri sport", „Primadona", „Stoneflaj", „Intimisimi", „Kalcedonija", „Ikstr imintimo", „Soho by IQ Jewelry", zlatara „Balašević", „Lolipops", „Antika murina", „Morelato", „Koingaleri", „Hronograf", „Polis aksesoar".
Oživeo gigant
Posle gotovo deceniju propadanja, Robne kuće „Beograd" postale su jedan od vodećih trgovinskih centara u našoj zemlji. Pored Beograđanke, koja je sa svojih 16.000 kvadrata i sedam nivoa najveća robna kuća u regionu, u Beogradu su do sada otvorene i robne kuće na Terazijama, u Zemunu, na Miljakovcu i Dušanovcu. Uskoro se očekuje otvaranje robne kuće u Kraljevu, a do sredine sledeće godine, Robne kuće „Beograd" najavljuju otvaranje više od polovine od svojih 34 objekta, koliko ih ukupno ima u centralnim zonama svih većih gradova širom Srbije.
Pored sportske garderobe za nežniji, ali i jači pol, koje su predstavile modne kuće poput „Esprita" i „Ovijezea", manekeni i manekenke modne agencije „Klik" prikazali su i elegantne kreacije, poput onih koje nude „Martini vesto", „Nikolas" i „Balašević". Pored garderobe, prikazane su i najnovije kolekcije donjeg veša domaćih i stranih modnih kuća („Intimisimi" i „Kalcedonija).
I oni vole modu... Lena Bogdanovć, Radomir Živanić i Nenad Radujević
I oni vole modu... Lena Bogdanovć, Radomir Živanić i Nenad Radujević
Ljubitelji nakita i modnih dodataka takođe su imali prilike da vide najnovije trendove, jer su atraktivnu ponudu izložili zlatara „Balašević", „Soho by IQ Jewelry", i mnogi drugi.
Ovo modno veče u RK „Beograd upotpunile" su revije muške i ženske obuće za sezonu jesen/zima 2009/10. godine.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.