Latest News

Farma: Povratak izbačenih!


Nedelju dana pred finale na Pinkovo seosko imanje vraćaju se svi bivši farmeri

Farmeri


Nedelju dana pre velikog finala na „Farmu" će se vratiti svi izbačeni takmičari da bi zajedno proglasili pobednika!
Sandra u suzama

Misica Sandra Obradović jučerašnji dan na „Farmi" provela je u suzama zbog novinskih napisa o njenoj vezi sa Markom Đurovskim. Nigor, Topalko i Marko bezuspešno su pokušali da je uteše.
- Ispada da više ne smem da pričam ni sa jednim muškarcem. Neću da budem ni sa jednim od vas trojice! - zavapila je Sandra.
Nigor ju je pogledao i rekao joj:
- Šta se primaš? Neću ni ja da budem sa tobom!

- Prema pravilu licence, poslednje nedelje emitovanja šoua svi izbačeni farmeri vraćaju se na imanje i tamo žive do finalne večeri. U inostranim serijalima ta nedelja je bila najzanimljivija. Producenti prve srpske „Farme" očekuju da će kulminacija ljubavi i mržnje među takmičarima tada biti najizraženija - kaže izvor  blizak organizatorima.
Skoro svi izbačeni farmeri prihvatili su ponudu da se vrate na Pinkovo seosko imanje u poslednjoj nedelji takmičenja. Među njima su Ana Nikolić, Saša Đani Ćurčić, Zoran Radojković Pile, Toma Jovanović Panters, Tijana Dapčević, Dajana Tripunović, Tanja Đurić, Boško Ničić i Nikola Hadži Nikolić. Zbog velike gledanosti organizatori će takmičenje produžiti do kraja decembra.  

 Vruće scene Topalka i Maje
Farmeri

Farmeri su ovonedeljnim zadatkom dobili priliku da se oprobaju u glumi. Topalko i Maja pristupili su zadatku krajnje profesionalno. U seriji koju snimaju na „Farmi" on tumači mladog naslednika imanja, a Maja je njegova sluškinja i ljubavnica. Zbog ovakve postavke, njih dvoje su prinuđeni da što više vremena provode zajedno i uvežbavaju zadate uloge. Ceo dan proveli su diskutujući kako će snimiti vruće scene, koje su iznenadile gledaoce „Farme".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.