Latest News

Kuguari vole mlađe


Trend da starije žene budu u vezi sa mlađim muškarcima odomaćio se i u Srbiji, posebno kod javnih ličnosti. One više ne kriju razliku u godinama, već se time ponose. U SAD su dobile i naziv - kuguari
Jelena Tinska, Margit Savović i Slađana Milošević
PRVE PROBILE LED... Jelena Tinska, Margit Savović i Slađana Milošević
Odavno je poznato da ljubav ne zna za granice, a ni godine, ali su veze sa velikim razlikama u godinama između muškaraca i žena dugo bile tabu tema. I dok su uglavnom muškarci bili ti koji su birali mlađe partnerke, danas skoro da je podjednak broj žena koje pored sebe imaju mlađeg muškarca.
Glorija i Nebojša Pavković
Funkcioneri vole mlađe
Poduži je spisak političara i funkcionera koji imaju mlađe žene pored sebe. Rekorderi u razlici u godinama su svakako bivši načelnik Generalštaba i haški optuženik Nebojša Pavković (61) i njegova supruga Maja (29), sa kojom ima dvoje dece. Između nekadašnje voditeljke „BK televizije" Biljane Popović i bivšeg funkcioner SPS-a Branislava Ivkovića razlika je 19 godina, ali im to nije smetalo da se venčaju i dobiju ćerku. Mlađe supruge imaju i lider Nove Srbije Velja Ilić, Vojislav Šešelj, ali i mnogi drugi.
Nekada su se ovakve veze krile zbog predrasuda okoline, koja se zgražavala, a danas sve više javnih ličnosti nema problem da ih ozvaniči. Najpoznatija veza starije žene i mlađeg muškarca u svetu je svakako brak između glumaca Demi Mur i Eštona Kučera, koji je od nje mlađi 15 godina. A tu je i odnedavno razvedena Madona (51), koja u najnovijem spotu za pesmu „Selebrejšn" ljubi svog novog dečka Hesusa Luza (22).
I među javnim ličnostima u Srbiji ima puno parova kod kojih godine nisu problem. Za razliku od ranijih godina, kada su krili svoje veze zbog patrijarhalne sredine, sada im nije stalo šta će ko da kaže kada se u javnosti grle i ljube sa mlađim partnerima.
Glumac i član grupe „Flamingosi" Marinko Madžgalj u vezi je sa svojom deset godina starijom koleginicom Dubravkom Mijatović. Iako su neko vreme tajili vezu od javnosti, sada za to više nema razloga jer uskoro očekuju prinovu.
Hit u Americi
Dugo godina je bilo skoro neprihvatljivo da starija žena bude sa mlađim muškarcem, ali se i to promenilo. Amerikanci imaju i naziv za takve žene - kuguar, a biti žena koja „šeta" mlađeg muškarca postalo je hit. Istraživanje specijalizovanog internet sajta www.poljubac.com pokazalo je da je skoro svaka druga žena u Srbiji imala vezu sa partnerom koji je bio mlađi od nje pet ili više godina.
Leontina Vukomanović, Filip Pat / Svetlana Ražnatović i Vladimir Cvetković
PET GODINA STARIJA... Leontina Vukomanović udala se za Filipa Pata / Recept za ljubav... Svetlana Ražnatović i Vladimir Cvetković
Žene koje su se u Srbiji među prvima odvažile na takav korak i koje nisu krile da su u vezi sa mlađim muškarcima su Jelena Tinska, Margit Savović i Slađana Milošević. U brak sa mlađim od sebe je ušla i Elena Mijatović, koja je sedam godina starija od supruga Jugoslava Karića. Nedavno se za mlađeg od sebe udala i pevačica Leontina Vukomanović. Od svoga izabranika, violiniste i pevača grupe „Ekstra orkestra" Filipa Pata, sa kojim je vezu započela pošto je raskinula dugogodišnju vezu sa takođe mlađim Mikijem Perićem, Leontina je starija pet godina.
Svetlana Ražnatović je tri godine starija od svog sadašnjeg dečka Vladimira Cvetkovića.
Dubravka Mijatović, Marinko Madžgalj
DECENIJA RAZLIKE... Dubravka Mijatović je 10 godina starija od Marinka Madžgalja
Dubravka Mijatović
Tanja Vojtehovski, voditeljka kviza „Trenutak istine", u jednom intervjuu zaintrigirala je javnost dajući dvosmislen odgovor da se „oseća kao Demi Mur, ali bez plastične hirurgije", što je podgrejalo glasine da je u vezi sa mlađim muškarcem.
Prošle godine roditelji su postali i glumica Vanja Milačić i advokat Božo Prelević, koji je stariji od nje. Zanimljivo je da je ljubav između njih proradila kada je Vanja, inače bivša supruga reditelja Jagoša Markovića, Božu angažovala za zastupnika u brakorazvodnoj parnici.
Da devojke vole biznismene i uspešne i bogate starije muškarce, ali i da oni vole mlade, lepe i uspešne devojke govori primer Miodraga Kostića Koleta, koji je već nekoliko godina u vezi sa Miom Zečević, ćerkom bivšeg sekretara FK „Partizan" Žarka Zečevića. Kole je pre nje bio sa pevačicom Natašom Bekvalac, koja je dosta mlađa od njega.
Ljubav ne zna za granice
Da ljubav ne poznaje godine svedoči i primer glumaca i supružnika Voje Brajovića i Milice Mihajlović, kao i književnika Milorada Pavića i Jasmine Mihajlović, koja je od njega mlađa 29 godina.
I na estradi ima puno parova među kojima je razlika u godinama prilična. Nedavno je drugi čovek „Granda" Saša Jakšić Žika zaprosio svoju dugogodišnju devojku Dajanu Paunović, koja je tek napunila 21 godinu. Žika je od svoje verenice stariji 22 godine, a i pre nje je bio u vezi sa mladom zvezdom „Granda", pevačicom Slavicom Ćukteraš.
Stav 11, član 13 (bračna pravila SPC)
Da bi se obavilo crkveno venčanje u slučaju kada je mladoženja od mlade stariji više od 15 godina ili mlada od mladoženje više od tri godine, potrebno je da nadležni episkop u eparhiji u kojoj se obavlja venčanje ukloni ovu bračnu smetnju, objašnjava protojerej mr Velibor Džomić
Razlika u godinama je i između voditeljke Jovane Janković i pevača Željka Joksimovića, između kojih je ljubav planula kad su zajedno vodili prošlogodišnju „Evroviziju". I Jovana izgleda više voli starije muškarce pored sebe jer je i pre Željka bila u dugoj vezi, a kratko i verena sa Aleksandrom Zeremskim, koji je 12 godina stariji od nje.
Za mnoge mlade i atraktivne glumice i pevačice spekulisalo se da su sklone vezama sa starijim muškarcima. Na meti je sigurno najviše bila glumica Katarina Radivojević, koju su povezivali sa pevačem Oliverom Mandićem, ali i sa Goranom Bregovićem, što ona nikada nije potvrdila.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.