Latest News

Toma Panters: Žene su štrokave!


Tomislav Jovanović, alijas Toma Panters, koji je u subotu uveče napustio rijaliti-šou „Farma", kaže  da su sve žene na imanju prljave i aljkave i da se nikada nijednom od njih ne bi oženio
Toma Panters Jovanović
Popularni Toma kaže da na „Farmi" nije bilo seksa, i da se njegova supruga Živka nije naljutila što je tokom boravka u šouu dirao grudi Marine Perazić.
Sale Jovanović
Sale novi gazda farme
Urednik Pressa Aleksandar Jovanović novi je gazda farme. Njemu je gazdinstvo poverio Toma, u nameri da sredi međuljudske odnose. Budući da je u toku prethodne nedelje imao žestok konflikt sa Majom Nikolić, nije isključeno da će Sale baš nju imenovati za svog slugu.
- Sve je to šou-biznis, moja se Živka ne ljuti što sam malo opipao Marinine grudi. Pa ona je pitala ko sme i ja sam se našao hrabar - rekao je Toma kroz smeh, i dodao da su na farmi odnosi katastrofalni.
- Međuljudski odnosi su užasni, a za to je odgovorna namenski ubačena grupa žena predvođena Cakanom. Oko nje su i Big Mama, Viktorija i Marina, koja im se kasnije priključila po sistemu „ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se". Pokušale su i nas muškarce da uvuku u to, ali im nije uspelo. Samo piju kafe! Ne rade ništa! Štroka je oko njih da ne poverujete! Kada vidim kakve su one, nikada se ne bih ni ženio. Na farmi sigurno nije bilo seksa, a Topalka žene obožavaju. U svakom slučaju, moj favorit za pobedu je Nigor - kaže Toma
Toma već u utorak planira da napravi veliko slavlje povodom izlaska sa farme, koje će organizovati na svom splavu „Blek panters".

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.