Latest News

SEKA ALEKSIĆ NA OPERACIJI!


Folk zvezda Seka Aleksić podvrgnuće se tretmanu laserskog uklanjanja cista sa jajnika.
Pevačica je problem otkrila nedavno, i to sasvim slučajno, prilikom redovnog pregleda u jednoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Beogradu, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora.
Popularna folkerka na proleće planira udaju za Veljka Piljkića, nakon čega će sa svojim izabranikom „poraditi i na potomstvu“, kaže naš izvor i dodaje:
- Budući da je mogućnost spontanog pobačaja kod žena koje zatrudne, a pritom imaju ciste na jajnicima, veoma velika, Seka je odlučila da izbegne rizik i da reši problem na vreme.
Operaciju će, navodi naš izvor, obaviti vrhunski stručnjaci, bezbolnom laserskom metodom, nakon čega će buduća gospođa Piljkić i njen izabranik moći da se posvete proširenju porodice.
Da podsetimo, sličan problem imala je i pop pevačica Nataša Bekvalac. Novosadskoj barbiki benigni tumor, to jest cista na jajniku, otkriven je takođe slučajno, prilikom rutinskog pregleda. Samo nekoliko dana nakon hirurške intervencije, Bekvalčeva se vratila svojim redovnim aktivnostima, ali je i o ovom oboljenju otvoreno pričala kako bi ukazala ženama na neophodnost redovnih kontrola.
Bilo kako bilo, Seka će se po oporavku posvetiti promociji svog novog albuma koji, kako je najavljeno, pod okriljem „Grand produkcije“ izlazi početkom decembra.
Seka je, inače, pre dva meseca odlučila da ne daje izjave za medije sve dok se album ne pojavi na tržištu. Iz njenog tima za odnose sa javnošću nisu ni demantovali ni potvrdili naša saznanja. U kratkoj izjavi rekli su:
- Poštujemo Sekin stav da do izlaska novog albuma ne želi da priča, bilo da je reč o poslovnom, bilo o privatnom životu.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.