Latest News

"Ford fusion" automobil 2010. godine

Čitaoci popularnog magazina "Motor trend" proglasili su putnički automobil srednje veličine "ford fusion" za automobil 2010. godine.


"Fusion" je kao najbolji u konkurenciji 23 nova ili značajnije unapređena modela vozila izabran posle testiranja koje je trajalo sedmicu dana, saopštili su članovi žirija "Motor trenda", sa sedištem u Los Anđelesu. Stručnjaci su ocenili da je čitava linija "fusion" modela "impresivna" - od modela sa četiri cilindra do sportskih i hibridnih verzija sa pogonima na četiri točka, prenose agencije.
"Fusion" je jedan od 10 najprodavanijih vozila u SAD i registrovan je kao model za 2010. godinu. "Ford fusion" se pojavio na tržištu 2006. godine. "Ford" je na iznenađenje analitičara Volstrita zabeležio bezmalo milijardu dolara profita u trećem tromesečju ove godine i jedina je od velikih američkih auto-kompanija koja se izvukla iz krize bez podrške američke vlade u 2009. godini. Američka prodaja "Fusiona" u ovoj godini do oktobra porasla je 15 procenata na oko 148.000 jedinica, u odnosu na isti period minule godine, što je omogućilo kompaniji da uspori pad prodaje u odnosu na konkurente.
Do oktobra je prodaja "Forda", dugog najvećeg proizvođača kola u SAD posle "Dženeral motorsa", smanjena 20,4 odsto, a pad ostalih američkih proizvođača automobila je iznosio 26 procenata. 

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.