Latest News

Nova „škoda jeti" konačno stigla i u Srbiju


Prvi „Škodin" SUV konačno je stigao i u Srbiju. Ekipa Pressa imala je priliku da na Divčibarama testira češku uzdanicu u verziji 2,0 TDI sa motorom od 110 KS

Škoda jeti
Prvi „Škodin" SUV Idealne dimenzije i performanse garantuju laku kontrolu i upravljanje u gradu, ali i odličnu vožnju po lošim terenima


 Karakterišu je elementi koji se dopunjuju - jedinstveni dizajn, sigurnost, funkcionalnost i udobnost.
Dolazi sa novim motorom i novim tehničkim rešenjima, kao što je „off-road" režim, koji prilagođava podešavanja elektronskog sistema za vožnju po lošem terenu, a tu je i elektronski kontrolisan dvodelni panoramski krov, kao i sistem za fiksiranje sa horizontalnim šipkama i pokretnim kukama u prostoru za prtljag.
Škoda jeti

Razvijena je s ciljem postizanja najviših ocena u zahtevnim testovima sigurnosti, kao i po brdsko-planinskim predelima. Pogon na četiri točka predstavljen je genijalnim sistemom koji koristi četvrtu generaciju „Haldex" međuosovinskog kvačila, koje omogućava ekonomičnu vožnju, dok odličan vučni pogon ostaje nepromenjen.
Idealne dimenzije garantuju laku kontrolu i upravljanje u gradu. Jedinstveni SUV izgled obećava odličnu vožnju po lošim terenima. „Jeti" nudi neverovatnu prostranost, prilagodljivost i udobnost.  Nova kontrolna tabla je specijalno dizajnirana i naglašava svež unutrašnji izgled. Možete birati između 16 različitih kombinacija boja za nju, presvlake i dekorativne elemente. Ispod haube, „jeti" uključuje dve benzinske i tri dizel verzije. Svi motori su sa četiri cilindra, u liniji, sa turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem goriva. Cena u Srbiji će biti od 15.000 do 25.000 evra.  

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.