Latest News

Novi anđeli

Novi anđeli  „Victoria’s Secret“

Poznate manekenke Hajdi Klum, Adrijana Lima, Karolina Kurkova i Selita Ebanks, koje su proslavile najpoznatiji brend ženskog donjeg veša, neće se neko vreme pojavljivati u zanosnim modelima modne kuće „Victoria’s Secret”, već su svoja mesta ustupile novim licima.

„Victoria’s Secret” uskoro će predstaviti pet novih anđela: Lindzi Elingson, Kendis Svanpoel, Rouzi Hantington-Vajtli, Emanuelu de Paulu i Šanel Iman. Naime, nakon što su Hajdi Klum, Karolina Kurkova i Adrijana Lima odlučile da naprave pauzu na modnim pistama kako bi se posvetile majčinstvu, čelnici „Victoria’s Secreta” odlučili su da u svoje jato dovedu nove, mlade manekenke. Izbor je pao na pet prelepih modela, među kojima su i dve tamnopute devojke.
Lindzi Elingson je dvadesetrogodišnja Amerikanka koja se proslavila radeći kampanje za magove modne industrije „Dolce&Gabbana” , „Valentino” i „Christian Dior”. Lindzina nova koleginica Kendis Svanpoel je rođena u Južnoafričkoj Republici, a sa 15 godina je otkrivena u Durbanu na buvljoj pijaci. Nežna Britanka Rouzi Hantington-Vajtli dobila je angažman u „Victoria’s Secret” nakon što je snimila provokativnu reklamu za konkurentski brend intimnog rublja „agent provocateur”. Emanuela de Paula je tamnoputa manekenka afro-brazilskog porekla koja je ušla u svet modelinga sa svega devet godina putem televizijskih reklama. Emanuela je s 15 godina napustila rodni Brazil i ubrzo postala veoma traženi model, te su u njenoj biografiji upisane kampanje za „Next”, DKNY, „Top Shop”, „Tommy Hilfiger”... Drugi tamnoputi „Viktorijin” anđeo jeste američka manekenka neobičnog imena Šanel Iman. Ova devojka rođena u Atlanti, u državi Džordžija, za svoju mističnu lepotu može da zahvali mešovitom poreklu, budući da joj je otac Afro-Amerikanac, a majka polu Koreanka.
Nove manekenke su potpisale trogodišnji ugovor za reklamiranje intimnog rublja „Victoria’s Secret”, te ljubitelji ove modne marke sa nestrpljenjem iščekuju novi katalog. Sve ove lepotice će biti predstavljene pored proslavljenih modela Mirande Ker, Alesandre Ambrosio i Ducen Kros na modnoj reviji brenda u Njujorku 19. novembra. Iako je nedavno po četvrti put postala majka, Hajdi Klum je pristala da bude domaćica večeri i novim devojkama poželi dobrodošlicu u jato „Victoria’s Secreta”.
Emanuela de Paula
datum rođenja: 25. 4. 1989.
mesto rođenja: Kabo de Santo Agostino, Brazil
karijera: DKNY, „Tommy Hilfiger”, GAP
zanimljivost: Prema „Forbsu“, godišnje zarađuje 2,5 miliona dolara
Kendis Svanpoel
datum rođenja: 20. 10. 1988.
mesto rođenja: Mui River, Južnoafrička Republika
karijera: „Nike”, „Tommy Hilfiger”...
zanimljivost:
Sa samo 16 godina zarađivala je 10.000 dolara dnevno 
Šanel Iman
datum rođenja: 30. 11. 1989.
mesto rođenja: Atlanta, Džordžija
karijera: „Louis Vuitton”, „Issey Miyake”, „Dsquared”
zanimljivost: Pojavila se kao sudija u američkom šou „America’s next top model“
Rouzi Hantington
datum rođenja: 18. 4. 1987.
mesto rođenja: Tevistok, Engleska
karijera: „Ralph Lauren”, „Agent Provocateur”...
zanimljivost: Rozi se već dve godine zabavlja sa Tajronom, najmlađim sinom gitariste Ronija Vuda
Lindzi Elingson
datum rođenja: 19. 11. 1986.
mesto rođenja: San Dijego
karijera: „Chanel”, „Dolce& Gabbana”, „Dior”
zanimljivost: Odrasla je u Kaliforniji, bila je čirlidersica

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.