Latest News

„Honda sivik" sedan - porodični „sportista"


„Honda sivik" sedan odličan je primer kako porodični automobil može biti uzbudljiv u vožnji. Inovativne tehnologije, impresivna snaga i upravljanje neki su od detalja koje nudi. Ekipa je  testirala ovog „japanca" u verziji 1,8 i-VTEC s motorom snage 140 KS
1
„Sivik" je jak, stabilan porodični „sportista" koji od 0/100 km/h ubrzava za 9,3 sekunde. Ima veoma moćnu liniju, nudi praktičnost i svestranost, kao i visok nivo komfora. U gradskoj vožnji troši samo 8,7, na otvorenom putu samo 5,5, a u kombinovanoj vožnji na pređenih 100 kilometara samo 6,6 litara benzina. Maksimalnu brzinu koju smo „isterali" bila je 200 km/h, a u takvoj vožnji bio je stabilan kao da smo „jurili" 60 na sat.
Ova „honda" može se pohvaliti i izvrsnim aerodinamičnim svojstvima. Inovacije su u svakom detalju, a ne samo ispod karoserije. Kada prvi put sednete u ovog četvorotočkaša sa četvoro vrata, znaćete da nudi perfektnu harmoniju snage, moći i pokretljivosti. Unutrašnjost objedinjuje najveći nivo kvaliteta materijala i tehnologija. Ima veći pregled kod vozača, individualnu klimu, veoma udobna sedišta... Kontrolna tabla podvrgnuta je rigoroznim ergonomskim proverama tako da su svi najvažniji informativni displeji direktno iza upravljača, i to u visini očiju, čime vožnja postaje sigurnija. Podaci o potrošnji goriva, spoljnoj temperaturi, prosečnoj potrošnji, čak i podaci o održavanju, promeni ulja ili potrebnom servisu takođe su dostupni, što svaku vožnju čini ugodnom, pouzdanom i bezbednijom. „Honda sivik" je izuzetno pregledna, svi prekidači i elementi rukovanja se nalaze nadohvat ruke.
Potpuno novi motor startnošću i stabilnosti na otvorenom putu „melje asfalt". Dodatno zadovoljstvo u vožnji pruža precizni šestostepeni menjač koji je izdignut. „Honda" koju smo testirali košta 19.900 evra.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.