Latest News

MARIJA KILIBARDA: Ludi provod u Majamiju


Atraktivna voditeljka „Binga" uživala dve nedelje na prelepim peščanim plažama Majamija i u čarima noćnog života ovog najvećeg grada na Floridi
Marija Kilibarda
Marija Kilibarda, voditeljka najpopularnije igre na sreću „Bingo", provela je dve nezaboravne nedelje u Majamiju, gradu na Floridi, u gostima kod svoje prijateljice Natalije.
Marija Kilibarda
Zgodna voditeljka iskoristila je priliku da se odmori pred jesenju sezonu „Binga", pa je uživala na prelepim peščanim plažama, u šopingu, ali i neponovljivom noćnom provodu.
- Išla sam da napunim baterije pred jesenju sezonu „Binga", u kojoj smo spremili pregršt fantastičnih nagrada. Majami sam obišla uzduž i popreko, pa sam, između ostalog, gledala NBA utakmicu Majamija i Memfisa, koja je održana u čuvenoj „Amerikan erlajns areni". Pored svakodnevnog odmora na plaži, ludo smo se provodili u noćnim klubovima. Posebno ću pamtiti žurku u klubu „Kouzi laundž" na Saut Biču, u kom s vremena na vreme nastupaju bivši članovi „Džipsi kingsa". Sa prijateljicom Natalijom, koja se inače u Majamiju bavi modom, uživala sam u kupovini, pa smo obišle najbolji šoping centar na Nort Biču. Amerika je raj za šoping - navela je Kilibarda.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.