Latest News

Sale napao Maju, svađa Big Mame i Topalka!


„Zvezde Granda" Svetlana Tanasić i Milan Topalović posle burne svađe prekinuli prijateljstvo na „Farmi"
Zakrvili se... Ceca i Topalko
Zakrvili se... Ceca i Topalko
Ceca Tanasić i Milan Topalović, dojučerašnji saborci u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda", prekinuli su prijateljstvo na „Farmi"! Kako saznaje, višenedeljne prepirke i netrpeljivost Topalka prema Big Mami kulminirali su u sredu kasno uveče, kada se pevač izdrao na koleginicu.
Žestoka svađa Maje i Saleta
Maja Nikolić je na „Farmi" napravila pravi haos! Urednika  Sašu Jovanovića je toliko iznervirala da je bacio svesku na nju. Da između njih nije stala Marina Perazić, najverovatnije bi došlo do fizičkog obračuna.
- Neću, bre, da praviš budalu od mene. Mala, nevaspitana prostakušo! Zar mi da budemo taoci nevaspitane gluperde - rekao je razjareni Jovanović.
Sale, kome je temperamentna Nišlijka zapretila tužbom, otišao je u dvorište i pokušao testerom da joj odseče štikle na cipelama.Nezvanično saznaje da će Sale biti direktno nominovan zbog incidenta. Ostali farmeri rekli su da će stati na Jovanovićevu stranu ako bude kažnjen.
Pevačica je jecajući otrčala u sobu. Rekla je da se na nju „ne dere ni njen suprug" i da je sa Topalkom „završila prijateljstvo za ceo život".
- Svađa između bliskih prijatelja počela je kada je Topalko postao previše blizak sa Marinom Perazić. Iako je znala da je tokom „Zvezda Granda" važio za opasnog ženskaroša, Ceca se iznenadila njegovim ponašanjem pred kamerama, što mu je nekoliko puta „prebacila". Kada je na „Farmu" ušla misica Sandra, s kojom je Topalko takođe uspostavio više nego prisan odnos, Big Mama je skrenula pažnju Topalku da pripazi na ponašanje. Posle nekoliko zamerki, pevaču je puk'o film i počeo je da viče na Big Mamu da se ne meša u njegov život - kaže izvor blizak organizatorima.
Cecin suprug Dragan Tanasić smatra da nije sve tako crno u odnosu između Big Mame i Topalka.
- Samo oni znaju šta se tamo stvarno dešava, a mi vidimo samo ono što nam režiseri serviraju. Oni na „Farmi" žive u posebnim uslovima, pa nije ni čudo što se svađaju. Ceca i Topalko su tokom „Zvezda Granda" postali veoma bliski prijatelji. On je dobar čovek, ja ga veoma cenim i volim. Između njih nikada nije bilo rivaliteta, pa ga nema ni na „Farmi" - zaključuje Dragan.          

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.