Latest News

„Čuvari plaže“ na Adi Bojani


Braća Milan i Mima Karadžić, kao reditelj i glumac, nakon filma „Pare ili život” čija se premijera očekuje pred Novu godinu spremaju novu seriju koja će biti naša verzija „Čuvara plaže”.


- Već u januaru počećemo snimanje televizijskog filma koji još uvek nema naziv, a koji će biti u sličnom stilu kao i naš film „Promeni me”. Trenutno Steva Koprivica piše scenario. Radi se o tri generacije koje žive u istoj kući i neprekidno se svađaju. Ujedinjuje ih slučajna nezgoda u kojoj lopovi kradu automobil glavnog junaka. Taj film će biti dostupan na DVD-ju već na leto - priča Milan Karadžić. Sledeći projekat biće serija u Crnoj Gori.
- Na proleće počinjeno da snimamo seriju od dvanaest epizoda koju ćemo raditi na Adi Bojani. Biće to neka vrsta naše verzije slavnih „Čuvara plaže”. Priča će se vrteti oko glavnih junaka koji se bave ekstremnim sportom koji se popularno zove kajt. Na Adi Bojani su idealni uslovi za ovaj sport koji spaja surf i letenje. U seriji postojaće „kajterski klub” u kome će se naći pripadnici svih eksjugoslovenskih država. Biće to prilika da publika upozna prave lepote ovog ekološkog rezervata. Glavni problem kajtera u seriji biće kako da izađu na kraj sa ruskim tajkunima koji nameravaju da kupe Adu Bojanu - rekao nam je Milan Karadžić.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.