Latest News

POSVAĐALI SE SAŠA POPOVIĆ I HARIS DŽINOVIĆ!


SAŠA POPOVIĆ NIJE PRISTAO NA FINANSIJSKE USLOVE HARISA DŽINOVIĆA KOJE JE PEVAČ TRAŽIO ZA OBJAVLJIVANJE NOVOG ALBUMA

Jedan od najboljih folk pevača Haris Džinović neće objaviti novi album za „Grand“, jer se pre nekoliko dana posvađao s prvim čovekom najjače domaće produkcije Sašom Popovićem, saznajemo iz dobro obaveštenih izvora. Ni to što je jako dobar prijatelj Lepe Brene Džinoviću nije pomoglo da kod „strogo poslovnog“ Popovića dobije uslove kakve je mislio da će imati:
- Prvi čovek „Granda“ i popularni pevač sedeli su za stolom na večeri i pričali o Harisovom predstojećem koncertu u Beogradskoj areni. Usledila je polemika o tome kako medijska podrška za nastup nije dovoljna, ali to je bio samo početak sukoba mišljenja. Naime, kad je na red došla priča o izdavaču, Džinović je izneo svoje finansijske uslove, koji su Popoviću bili preveliki, pa mu se samo zahvalio na ponudi. Večera je ubrzo završena, a nakon toga brkati folker nijednom se nije pojavio u nekoj od emisija „Granda“, pa je izvesno da će njegov CD objaviti „Mjuzik star prodakšen“ - priča naš dobro obavešteni izvor.
Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Džinovića, ali nam se on nije javio, već je estradni menadžer Raka Marić potvrdio da „Grand“ neće potpisati novi album popularnog folkera.
- Novi Harisov album neće izdati „Grand“, već će izaći u koprodukciji „Mjuzik star prodakšena“ i „Siti rekordsa“ - rekao je Raka.
Sa druge strane, kontaktirali smo i sa direktorom „Granda“ Sašom Popovićem, ali on tokom jučerašnjeg dana nije bio raspoložen za komentar. 

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.