Latest News

Medicinska sestra ulazi u kuću VB

Medicinska sestra ulazi u kuću

Medicinska sestra iz unutrašnjosti Srbije ulazi u kuću „Velikog brata”. Kako  saznajemo iz izvora bliskih Producentskoj kući „Emotion”, nova ukućanka je mlada, lepa i atraktivna, te će se sigurno dopasti ukućanima, posebno muškoj populaciji.

S obzirom na to da medicinska sestra ulazi na polovini šoua, ostaje da vidimo za koliku će se nagradu boriti, a kako je Veliki brat ove godine surov i dvoličan, sigurno će je staviti na neke muke.
Stanari ni ne slute da će dobiti novu takmičarku. Oni su u subotu uveče, nakon što su dobro obavili nedeljni zadatak, na poklon dobili - žurku.
Jovana se na samom početku žurke izvinjavala Đorđu zato što je bila ljuta na njega prethodnih dana. Iako se činilo da će se njih dvoje ponovo zbližiti, Đole se razočarao u njeno ponašanje, pa ju je izbegavao. Jovana je, naime, bila malo slobodnija, te se, između ostalog, zajedno sa Karlom kupala u bazenu. Njima se pridružila i Dragica, koja je popila dosta alkohola, pa je bila i previše vesela, te su je ukućani jedva savladali i na kraju odveli u krevet. Dok su se njih troje veselili i brčkali, Kiki i Manuel su tokom žurke postali prisniji, plesali su, a u svakom trenutku se činilo da će se i poljubiti. Do toga nije došlo, ali iako se među njima trenutno ne dešava ništa konkretno, nesporno je da postoji hemija. Arsa, Radiša i blizanci na žurki se nisu skoro ni provodili, već su to vreme iskoristili da pričaju o Karlu. Dok su se ostali ukućani zabavljali, njih četvorica su mahom objašnjavali zašto ne vole Karla. Jutro nakon žurke najveći mamurluk je imala Dragica, koja je otišla u ispovedaonicu Velikog brata da kaže kako je Karlo, sa kojim je do juče bila u teškoj svađi, sada njen najbolji prijatelj, te da je Manuel čudno posmatra, što joj mnogo smeta.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.