Latest News

Balašević odložio premijeru filma

Balašević odložio premijeru filma

Premijera dugoočekivanog filmskog prvenca Đorđa Balaševića, koja je trebalo prema prvobitnom planu da bude održana krajem novembra u “Sava centru”, odložena je zbog epidemije novog virusa H1N1.

- Prvo smo mislili da će film krenuti u predbožićno vreme, ali zbog panike oko svinjske gripe odlučili smo da odložimo premijeru dok se sve ne stiša - rekao je Đorđe Balašević u Hrvatskoj, gde je održao još jedan u nizu serije koncerata koje ponedeljkom izvodi u zagrebačkom pozorištu “Kerempuh”.
Film “Kao rani mraz” snimljen je po knjizi-scenariju Đorđa Balaševića pod istim nazivom: “Kao rani mraz (Nikolina priča o Vasi Ladačkom)”, a koja je i pisana kao roman u formi filmskog scenarija. To je priča o ljubavi, oslonjena na sada već čuvenu Đoletovu “Priču o Vasi Ladačkom”, ali ovaj put ispričanu očima njegovog sestrića Nikole, svedoka svega što se dogodilo nakon radnje opisane u pesmi. Režiju, scenario i muziku za film potpisuje Đorđe Balašević, a glavne uloge tumače Rade Šerbedžija, Nikola Đuričko, Mustafa Nadarević, Marko Makivić, Mira Banjac, Zijah Sokolović, Jovana Balašević, Peđa Bjelac, Danijel Kovačević, Aleksa Balašević i drugi.
Inače, premijera koja će zbog novog gripa najverovatnije biti pomerena za početak sledeće godine, trebalo bi da bude pravi filmsko-muzički spektakl, s obzirom na to da Đole obeležava tri decenije uspešne karijere.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.