Latest News

Radiša je samo moj!


Zlatka Miljković, supruga najstarijeg ukućanina „Velikog brata", veruje da je Radiša neće prevariti u šouu
Zlatka, Radiša, Veliki brat
Navija za supruga... Zlatka
Zlatka Miljković, supruga najstarijeg ukućanina „Velikog brata", veruje da je popularni Radiša neće prevariti u rijaliti-šouu. Ona kaže da se nije mnogo potresla zbog toga što je njen suprug poljubio Crnogorku Dragicu.
Radaša, Veliki brat
- Nisam se nadala da će Radašin dobiti ulogu Romea u predstavi. Mislim da je morao da poljubi Dragicu jer su mu to naredili. Ne bojim se Dragice, znam da ona nije po ukusu mog muža. Pravo da vam kažem, i nije baš neka ženska - kaže Zlatka, i dodaje:
- Znam da će Radiša biti popularan kad se vrati u selo, ali se ne plašim da će pobeći sa nekom drugom, jer je to mogao i do sada da uradi. U kući „Velikog brata" sviđaju mi se Jovana i Manuel, ali mislim da će Radašin da pobedi!
Jučerašnji dan u kući „Velikog brata" obeležila je borba takmičara u mini-zadacima, a par sa najviše pobeda kao nagradu je trebalo da dobije pismo od kuće. Vladimir nije mogao da se pomiri sa porazom tvrdeći da borba nije bila poštena i da su Jovana i Manuel varali. U svađi Vladimira i Jovane pale su teške reči, a Užičanin je zbog poraza udarao glavom o vrata garderobnog ormara.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.