Latest News

Sekirom na Dženana!


Posle saobraćajnog udesa M. K. iz gepeka automobila izvadio kosijer i njime nasrnuo na Dženana Lončarevića! Pevač nije povređen, ali jeste policajac koji je pokušao da spreči napad
Dženan Lončarević
Žrtva u rodnom gradu... Na Lončarevića nasrnuo Prijepoljac M. K.


Dženan Lončarević (34) napadnut je sekirom u rodnom Prijepolju! Kako saznajemo, na pevača je nasrnuo M. K. (34), vozač automobila sa kojim se Dženan sudario. Lončarević nije povređen, a protiv napadača biće podneta krivična prijava.

- Posle lakšeg udesa, vozač M. K. izašao je iz svog auta, uzeo iz gepeka kosijer (vrsta lake sekire, sa povijenim sečivom) i njime nasrnuo na pevača. Dženan se izmakao i napadač je sekirom udario njegov automobil. Na licu mesta našao se policajac koji nije bio na dužnosti, pokušao je da spreči napad i zadobio lake telesne povrede - kaže izvor blizak pevaču.
Menadžer Saša Obradović kaže da Dženan ne želi da komentariše incident.
- Dženan nema nikakav komentar, jer se to ipak desilo u njegovom gradu. Nije bilo tako dramatično kao što se priča - kaže Obradović.
Policijska uprava Prijepolje izdala je zvanično saopštenje o ovom incidentu, u kome se, između ostalog, kaže:
- U četvrtak uveče M. K. iz Prijepolja fizički je nasrnuo opasnim oruđem, kosijerom, na Dženana L. Na licu mesta se zatekao policijski službenik Slaviša M., koji nije bio na dužnosti, i zaustavio napad, pri čemu je zadobio lake telesne povrede. U napadu Dženan L. nije povređen, dok je policajac medicinski zbrinut u prijepoljskoj bolnici. Protiv M.K. biće podneta krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti - piše u policijskom saopštenju.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.