Latest News

KATARINA RADIVOJEVIĆ: Ljubav sa Vukom traje

Ljubav sa Vukom traje

Lepa glumica Katarina Radivojević je proteklih dana postala glavna tema gradskih tračeva, koji govore da je njena veza sa crnogorskim biznismenom Vukom Miškovićem prekinuta.

Ako je verovati kuloarskim pričama, Katarina i Vuk su raskinuli posle više od godinu dana ljubavi zbog udaljenosti. Katarina trenutno u Hrvatskoj snima seriju „Najbolje godine“, a Vuk živi u Milanu, pa su tako njihovi susreti prava retkost. Međutim, šarmantna Katarina se ovim povodom oglasila u hrvatskim medijima, te objasnila da ona i dalje ima dečka.
- Nije istina da smo Vuk i ja prekinuli. Daljina za našu vezu predstavlja veliki problem, ali nema govora o prekidu - poručila je Katarina u hrvatskoj „Gloriji“.
Inače, Katarina i Vuk su pre nekoliko nedelja obeležili godinu dana veze, ali taj divan dan zbog poslovnih obaveza nisu mogli da proslave zajedno. Uprkos Katarininim željama koja je u tom periodu izjavila da bi najviše volela da se susretnu, ona je za godišnjicu bila na snimanju, a Vuk je uživao u noćnom životu na Hvaru. Katarina je, inače, objasnila da se njih dvoje zaista retko viđaju, te da to svakako utiče na njihovu vezu. U poslednjih nekoliko meseci videli su se tek nekoliko puta - u Monci na trci Formule 1, te na vikendima u Dubrovniku i Istri.
Katarina i Vuk su se pre nekoliko godina upoznali na Ibici, a emocije među njima su se rodile nakon susreta na Adi Bojani prošle godine.
- Emotivna ispunjenost mi daje određenu stabilnost i u poslu. Iskreno, sada je sa Vukom sve lakše i lepše. Zbog toga sam još ponosnija na svoj dugogodišnji status singl devojke koja je velike stvari u životu uradila bez ičije podrške - ispričala je nedavno Katarina koja smatra da se ljubav u životu desi kada joj se najmanje nadaš.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.