Latest News

Violeta izbačena iz kuće


Violeta Raleva iz Makedonije napustila je kuću Velikog brata. Nakon što je izgubila u duelu od sestre bliznakinje Kiki, u trenutku kad je napuštala kuću svi ukućani su plakali ali njen izlazak najviše je pogodio Kiki, Jovanu i Karla koji nisu mogao da veruju šta se dešava.


- Htela sam da izađem jer sam želela da vidim šta se dešava u spoljnom svetu - rekla je Viki i izjavila da bi se udala za Karla.
- Ako Karlo bude tražio moju ruku, neću razmišljati i reći ću da. Čak i ako se moji roditelji ne budu slagali ja ću im reći da volim Karla - objasnila je Violeta i kroz šalu dodala da će kada Karlo izađe, sa njim praviti bebe. Violeta se osvrnula na dešavanja u kući i objasnila da iako se njena sestra Kiki sviđa Manuelu između njih ništa neće biti.
- Kristina je zaljubljena u nekog drugog. Ne verujem da će biti zajedno - kazala je Viki. Inače, jutro pre nego što je ispala iz kuće Violeta se žestoko posvađala sa Karlom jer je njemu zasmetalo to što je u jednom trenutku bila bliska sa Vladimirom (Vladimir joj je uvrtao ruku). Svađa je trajala nekoliko sati, a čak su oboje i zaplakali. Karlo joj je priznao da mu smeta njeno slobodno ponašanje prema drugim muškarcima i u jednom trenutku je nazvao ćurkom, ali su se posle teških reči ipak pomirili.

Đorđe odbio Jovanu
Jovana već nedelju dana pokušava da Đorđa odvuče u krevet.Tokom vikenda, kada je Jovana ušla u njegov krevet u želji da spava sa njim, Đole ju je izbacio. Jovana je bila ljuta, te je nakon 24 sata ispričala ukućanima da ona Đoleta u spoljnom svetu ne bi ni pogledala.

Нема коментара:

Постави коментар

Vaš komentar:

TABLOIDO Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Аутор слика теме: Bim. Омогућава Blogger.